Yöpyminen Pispalan kirkolla 28.-29.10.2023

Tässä tietoa ja ohjeita Pispalan kirkolla yöpymistä varten, alla myös linkki osallistujakortin täyttämiseksi (tarvittava salasana on lähetetty huoltajille sähköpostitse). Osallistujakortti tulee olla täytetty 27.10. mennessä. Mikäli herää kysymyksiä tai jokin jää epäselväksi, ole yhteydessä Herättäjä-Yhdistyksen nuorisosihteeriin Raisa Jarkkola, raisa.jarkkola@h-y.fi, 0406749815.

Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyön juhlii tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan ja pääjuhla vietetään Tampereella  tulevana viikonloppuna 28.-29.10.2023.

Juhla pidetään lauantaina Aleksanterin kirkossa, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Illan päätteeksi vietämme yöveisuut klo 21.30, jotka ovat jo osa Pispalan kirkkoyöpymistä ja toivomme, että kaikki nuoret olisivat viimeistään silloin saapuneet paikalle.

Yöveisuiden jälkeen pidämme vielä nimenhuudon, jonka jälkeen yhteislähdöllä lähdemme kohti Pispalan kirkkoa. Matkaa Pispalan kirkolle on 2,7km ja sinne on mahdollisuus kulkea joko julkisella bussilla tai itsenäisesti jalkaisin. Bussimatka on mahdollista maksaa lähimaksulla tai sovelluksen kautta. Vaihtoehtoihin voit tutustua https://www.nysse.fi/liput-ja-hinnat/matkan-maksaminen.html

Mikäli nuori ei osallistu yöveisuihin ja/tai yhteislähtöön Pispalan kirkolla, on siitä kerrottava osallistujakortissa.

Jokaisen majoittujan on saavuttava Pispalan kirkolle klo 24.00 mennessä, jonka jälkeen ovet suljetaan. Matkalla on Sale ja ruoan tilaaminen kirkolle on sallittua,  ovien sulkeuduttua nuoret eivät kuitenkaan itse voi enää poistua kirkolta.

Aamulla kirkolla on tarjolla yksinkertaisen aamupalan ennen messun alkua.

Mukaan Pispalan kirkolle tarvitaan:

  • Makuualusta/patja
  • Petivaatteet/makuupussi, tyyny
  • Lämmin yöpuku
  • Henkilökohtaiset hygieniavälineet
  • Lääkkeet
  • Ilta-/yöpalaa
  • Siionin virret

Yö Pispalan kirkossa, kuten kaikki Herättäjä-Yhdistyksen toiminta, on päihteetöntä. Mikäli epäilys päihteiden käytöstä tai hallussapidosta herää, otamme välittömästi yhteyttä viranomaisiin.

Jokaisesta yöpyjästä huoltajan on täytettävä osallistujakortti, tee se perjantaihin 27.10. mennessä! Ilman osallistujakorttia yöpymiseen ei voi osallistua. Tarvittava salasana on lähetetty huoltajan sähköpostiin 23.10.

Huoltaja, täytä osallistujakortti täältä 27.10. mennessä!