Yhdessä olemme enemmän.

Jäsenyys

Herättäjä-Yhdistyksen jäsenenä tuet toimintaamme – nuorisojäsenenä saat myös etuja Aholansaaresta!

Herättäjä-Yhdistys jäseneksi liittyviltä ei kysytä kirkon jäsenyyttä tai kristillisyyttä. Voit käydä seuroissa ja muissa tapahtumissa olematta jäsen. Voit olla jäsen osallistumatta tapahtumiin. On kuitenkin hienoa, jos haluat tukea Herättäjä-Yhdistyksen toimintaa jäsenmaksullasi.

Voit liittyä Herättäjä-Yhdistyksen vuosijäseneksi tai nuorisojäseneksi (alle 24 vuotta) täyttämällä alla olevan lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun tilillemme POP Pankki FI44 4747 1020 0016 55.

  • Maksamalla jäsenmaksun 30.4. mennessä olet äänioikeutettu Herättäjä-Yhdistyksen vuosikokouksessa, joka pidetään yleensä herättäjäjuhlien yhteydessä.
  • Kun maksusi on kirjautunut meille, lähetämme sinulle liittymislahjana uudistetut Siionin virret.
  • Lisäksi saat jatkossa jäsenenä kolmesti vuodessa Yhteen hiileen -jäsenpostia, johon sisältyy kesäkuussa yhdistyksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sisältävä Yhteen hiileen -lehti.

Lisäksi nuorisojäsen saa Aholansaaressa seuraavat edut:

  • Yöpyminen -50 %
  • Ruokailu -20 %
  • Aholansaaren tuotteet -10 %

HUOM! Mikäli haluat, että sinulle lähetetään pankkisiirtolomake, jolla maksaa ensimmäinen jäsenmaksu, mainitse siitä viestiosassa. Jatkossa saat automaattisesti jäsenlaskun vuosittain kotiisi.

Liittymällä jäseneksi tuet Herättäjä-Yhdistyksen työtä niin kotimaassa, lähetyskentillä kuin nuorten parissakin. Kiitos siitä!

Liity jäseneksi!

Liityn jäseneksi Herättäjä-Yhdistykseen(Pakollinen)
Instagram has returned invalid data.

Seuraa!