Komedialeirille Raudaskylän opistolle 19.-21.01.24

KOMEDIALEIRI

Miltä kuulostaisi hauskanpito kavereiden kanssa? Kaipaatko hauskoja sketsejä, hauskoja tarinoita, meemejä, coverita?

Tule komedialeirille Raudaskylän kristilliselle opistolle Ylivieskaan pe-su 19.-21.1.!

Komedialeirillä pidetään hauskaa ja sovelletaan vaikkapa sketsileirillä opittuja taitoja. Leirillä on pajoja, joissa tehdään itse pajojen aiheeseen kuuluvia koomisia tuotoksia. Aikaa on myös muuhun hauskaan, vaikkapa mäenlaskuun viereisessä pulkkamäessä.

Leirille saa tulla kaikki, joilla on mielenkiintoa komediaan ja hauskanpitoon.

Leirin hinta on 50€/hlö. Maksut hoidetaan opistolla joko kortilla tai käteisellä. Hinta kattaa ruokailun, majoituksen ja patjan opistolla. HUOM! Leirillä on koululuokkamajoitus, joten oma makuupussi mukaan.

Kyydit järjestyy kaikille, mutta kannattaa junaliput varata klo 19 lähtöön Ylivieskan rautatieasemalta. Sunnuntaina on kuljetus rautatieasemalle klo. 12.00.

Varustukseen: aluslakana, makuupussi (tai peitto + lakana), tyyny + lakana, henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet, henkilökohtaiset lääkkeet jos tarvitsee, pyyhe+uimakamppeet, rahaa leirimaksuun, siionin virret, LÄMMINTÄ sisä- ja ulkovaatetusta, hyvää mieltä ja huumorintajua.

ILMOITATHAN ERITYISRUOKAVALIOISTA ilmoittautumisen yhteydessä!

Tarkempia tietoja kysymyksiä voi esittää tapahtuman ideasta ja ohjelmasta vastaaville pohjoisen ayh:lle Elias Vuolteenaholle ja Leevi Honkaselle.

Terveisin
Elias Puh.0449889966 ja Leevi Puh.0453163716

Osallistujilta vaaditaan huoltajan hyväksymä lupalappu, joka pitää täyttää. Täysi-ikäiset voivat allekirjoittaa lapun itse.
Tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan annettuja sääntöjä ja turvallisuusmääräyksiä.
 Tapahtuma on täysin päihteetön, kuten kaikki muukin nuorisotoimintamme.