Opiskelijoiden ja nuorten aikuisten matka Viroon 30.3.-2.4.2023

 

Lähde mukaan rennolle reissulle Viroon!

Jo vuosien ajan Herättäjä-Yhdistyksen kautta on toteutettu talkoo- ja ystävyystoimintaa Virossa. Upeimpana esimerkkinä Tallinnan lähellä sijaitseva Talun leirikeskus. Jatketaan siis hienoa perinnettä! Matkan aikana yövymme Talun leirikeskuksessa, teemme siellä talkoopäivän. Tutustumme Tallinnan suomalaiseen seurakuntaan ja Mustanmäen seurakuntaan, jonka todellisuus poikkeaa melkoisesti Suomalaisesta todellisuudesta, mutta on juuri siksi hyvin inspiroiva kohde. Seurakuntavierailujen lisäksi tutustumme Tallinnaan Vanhan kaupungin ulkopuolella (kohde varmistuu myöhemmin). Myös vapaalle oleilulle kaupungilla jää aikaa. Päätarkoitus matkallamme on kuitenkin viettää aikaa yhdessä uusien ja vanhojen tuttujen kanssa, katkaista arki ja saada uusia ajatuksia.

Matkan hinta 188,5€ henkilöltä, sisältää laivamatkat, majoituksen ja ruokailut Talussa ja bussikuljetukset. Tämän lisäksi matkalaisen on hyvä varata rahaa ruokailuihin laivalla, perjantain ja sunnuntain lounaille, sekä Tallinnan liikenteen matkalippua varten. Matkalipun voi ostaa Mastercard-, Maestro-, Visa- ja Visa Electron -korteilla, joissa on lähimaksuominaisuus, ladata HSL:n matkakortille tai hankkia Tallinnan ladattava Ühiskaart.  https://www.visittallinn.ee/fin/matkailija/suunnittele/liikkuminen/julkinen-liikenne#lippujen-hinnat

Alla näet matkan ohjelman ja linkin ilmoittautumiseen sekä ohjeet matkan maksamiseen. Ilmoittautuminen ja matkan maksaminen on tehtävä viimeistään 24.2. Mukaan mahtuu 23 henkilö ja reissutoteutuu, mikäli lähtijöitä on 10. Matkalaisen on oltava täysi-ikäinen.

Matkanjohtajina toimivat Herättäjä-Yhdistyksen nuoriso- ja kansainvälisen työn sihteeri Raisa Jarkkola ja opiskelijasihteeri Anu Rask.

Jos sinulla on reissuun liittyen jotain kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä Raisaan (040 674 9815, raisa.jarkkola@h-y.fi)!

Mahtavaa päästä yhdessä reissuun!

Maksa matka (188,5€) viimeistään 24.2. tilille: FI44 4747 1020 0016 55  maksunsaajaksi Herättäjä-Yhdistys ja viestikenttään henkilöiden nimet, joiden matkan maksat ja ”Matka Viroon 23”.

 

To 30.3.
Lähtö Länsiterminaalista klo 16.30 (laivassa tulee olla klo 16.00)
Majoittuminen Talun leirikeskukseen
Iltapala ja veisuut

Pe 31.3.
Aamupala
Tutustuminen Mustamäen seurakuntaan
Lounas (omakustanne)
Tutustuminen Tallinnan suomalaiseen seurakuntaan kirkkoherra
Tomi Kallanteen johdolla
Tutustuminen johonkin kohteeseen (varmistuu myöhemmin) ja omaehtoista hengailua.
Paluu Taluun ja päivällinen
Saunat, iltapala
Veisuut

La 1.4.
Talkoopäivä Talussa
Talun johtaja Sten Luik kertoo leirikeskuksen tarinan
Saunat
Iltapala
Seurat

Su 2.4.
Aamupala
Osallistuminen  Tallinnan suomalaisen seurakunnan messuun
Aikaa kaupungilla
Paluu Suomeen klo 14.45 (laivassa tulee olla 14.15)
Saapuminen Helsinkiin 17.15