Tule töihin Aholansaaren ripareille 2023!

Tule mukaan toteuttamaan Herättäjä-Yhdistyksen rippikouluja 2023! Monenkirjavassa joukossa tapaat upeita nuoria ympäri Suomea, pääset nauttimaan leiristä Pohjois-Savon kulttuurihistoriallisessa helmessä, Aholansaaressa ja tutustut körttiläiseen kansanliikkeeseen. Rippikoulumme perustuvat  monipuoliseen työskentelyyn evankelis-luterilaisen kirkon rippikoulusuunnitelman 2017 mukaisesti. Lisäksi olemme nuorisotyössämme sitoutuneet syrjinnän vastaiseen työhön ja haluamme olla luomassa kaikille turvallista tilaa olla omana itsenään leirillä.

 

Etsimme joukkoomme:

 

Rippikoulunopettajia
Tehtäviin kuuluu oppituntien pitäminen sekä muu leirityön organisointi ja toteuttaminen yhdessä leirin papin ja muiden työntekijöiden sekä isosten kanssa. Hakijalta odotamme kirkollisen alan opintoja ja kokemusta leirityöstä. Hakijalta edellytämme valmiuksia oppituntien pitämiseen ja rippikoulun kehittämiseen Rippikoulusuunnitelma 2017 mukaisesti. 
Leirikanttoreita/musiikinopettajia
Leirimuusikon tehtäviin kuuluu oppituntien pitäminen sekä muu leirityön organisointi ja toteuttaminen yhdessä leirin papin ja muiden työntekijöiden sekä isosten kanssa. Hakijalta odotamme musiikin alan opintoja (kirkkomusiikin opinnot katsotaan eduksi) ja vankkaa kokemusta leirityöstä. Hakijalta edellytämme valmiuksia oppituntien pitämiseen ja rippikoulun kehittämiseen Rippikoulusuunnitelma 2017 mukaisesti.
Kesätyöntekijöitä 
Kesätyöntekijän toimenkuvaan kuuluu käytännön asioiden hoitamista yhdessä leirien vetäjien ja isosten kanssa, sekä mahdollisuuksien mukaan oppituntien pitämistä ja ryhmätuntien ohjaamista. Hakijalta edellytämme täysi-ikäisyyttä ja leirikokemusta. Kirkonalan ja kasvatusalan opinnot tai niihin suuntautuminen katsotaan eduksi.

 

Leirien ajankohdat ovat seuraavat:
Ahis 1 & 2 (7.-17.6.)

 

Ahis 3 & 4 (28.6.-7.7.)

 

*Ahis 5 (26.7.-5.8.) leiri on musiikkipainotteinen

 

*Ahis 6 (26.7.-5.8.) leiri on draama- ja  ilmaisupainotteinen leiri, jossa hyödynnämme taidepohjaisia ja osallistavia menetelmiä.

 

Palkkaus on kaikissa tehtävissä Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen.

 

Vapaamuotoiset hakemukset sekä cv:t otamme vastaan sähköpostitse osoitteeseen raisa.jarkkola@h-y.fi 28.11. klo 15.00 asti. Ilmoitathan hakemuksessa mille leirille ja mihin tehtäviin haet.
Kysymykset vastaa:
Raisa Jarkkola, raisa.jarkkola@h-y.fi, 040 6749815
Instagram has returned invalid data.

Seuraa!