Tule töihin Aholansaaren ripareille 2020!

Tule mukaan toteuttamaan Herättäjä-Yhdistyksen rippikouluja 2020! Monenkirjavassa joukossa tapaat upeita nuoria ympäri Suomea, pääset nauttimaan leiristä Pohjois-Savon helmessä, Aholansaaressa ja tutustut körttiläiseen kansanliikkeeseen.

 

Etsimme joukkoomme:
Rippikoulunopettajia
Tehtäviin kuuluu oppituntien pitäminen sekä muu leirityön organisointi ja toteuttaminen yhdessä leirin papin ja muiden työntekijöiden sekä isosten kanssa. Hakijalta odotamme kirkollisen alan opintoja ja kokemusta leirityöstä. Hakijalta edellytämme valmiuksia oppituntien pitämiseen ja rippikoulun kehittämiseen Rippikoulusuunnitelma 2017 mukaisesti. 
Leirikanttoreita/musiikinopettajia
Leirimuusikon tehtäviin kuuluu oppituntien pitäminen sekä muu leirityön organisointi ja toteuttaminen yhdessä leirin papin ja muiden työntekijöiden sekä isosten kanssa. Hakijalta odotamme musiikin alan opintoja (kirkkomusiikin opinnot katsotaan eduksi) ja vankkaa kokemusta leirityöstä. Hakijalta edellytämme valmiuksia oppituntien pitämiseen ja rippikoulun kehittämiseen Rippikoulusuunnitelma 2017 mukaisesti.
Kesätyöntekijöitä 
Kesätyöntekijän toimenkuvaan kuuluu käytännön asioiden hoitamista yhdessä leirien vetäjien ja isosten kanssa, sekä mahdollisuuksien mukaan oppituntien pitämistä ja ryhmätuntien ohjaamista. Hakijalta edellytämme täysi-ikäisyyttä ja leirikokemusta. Kirkonalan ja kasvatusalan opinnot tai niihin suuntautuminen katsotaan eduksi.

 

Leirien ajankohdat ovat seuraavat:
Ahis 1 & 2 (3.-13.6.):
Haemme leireille leirien yhteistä kesätyöntekijää ja leirimuusikkoa

 

Ahis 3 & 4 (17.6.-27.6.):
Haemme leireille rippikoulunopettajaa, leirien yhteistä kesätyöntekijää ja leirimuusikkoa

 

Ahis 5 (15.-25.7.) leiri on musiikkipainotteinen:
Haemme leirille rippikoulunopettajaa, musikaalista kesätyöntekijää ja leirimuusikkoa

 

Palkkaus on kaikissa tehtävissä Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen.
Vapaamuotoiset hakemukset otamme vastaan sähköpostitse osoitteeseen tanja.roiha@h-y.fi 3.12. klo 15.00 asti. Ilmoitathan hakemuksessa mille leirille ja mihin tehtäviin haet.
Lisätietoa Aholansaaren rippikouluista löydät tästä linkistä,
sekä kyselemällä nuorisosihteereiltä:
Suvi Korhonen, 040-1465008 suvi.korhonen@h-y.fi
Tanja Roiha, tanja.roiha@h-y.fi