Herättäjä-Yhdistys etsii kesäkaudelle 2024 kausityöntekijää ja leirityöntekijöitä!

Tule mukaan toteuttamaan Herättäjä-Yhdistyksen rippikouluja 2024! Monenkirjavassa joukossa tapaat upeita nuoria ympäri Suomea, pääset nauttimaan leiristä Pohjois-Savon kulttuurihistoriallisessa helmessä, Aholansaaressa ja tutustut körttiläiseen kansanliikkeeseen. Rippikoulumme perustuvat monipuoliseen työskentelyyn evankelis-luterilaisen kirkon rippikoulusuunnitelman 2017 mukaisesti. Lisäksi olemme nuorisotyössämme sitoutuneet syrjinnän vastaiseen työhön ja haluamme olla luomassa kaikille turvallista tilaa olla omana itsenään leirillä. Kausityöntekijän tehtäviin kuuluu myös herättäjäjuhlien nuorisotoiminnan valmistelu, toteutus ja purku yhdessä nuorisosihteerin kanssa.

Etsimme joukkoomme:

Kausityöntekijää ajalle 15.5.-31.8.2024 tai sopimuksen mukaan

Tehtäviin kuuluu rippikoulunopettajan tehtävät kahdella leirillä (5.-15.6. ja 17.-27.7.), herättäjäjuhlien nuorisotoiminnan valmistelu, toteutus ja purku yhdessä nuorisosihteerin kanssa sekä Saari-leirin suunnittelu ja toteutus. Kausityöntekijä osallistuu myös jatkoripareiden suunnitteluun ja toteuttamiseen (27.-29.9. ja 4.-6.10.). Osatyöpäivistä toteutetaan Lapualla ja Helsingissä. Hakijalta odotamme kirkollisen alan opintoja ja kokemusta leirityöstä. Hakijalta edellytämme valmiuksia oppituntien pitämiseen ja rippikoulun kehittämiseen Rippikoulusuunnitelman 2017 mukaisesti. Hakijan tulee olla valmis tarvittaessa vierailemaan siioninvirsiseuroissa ja pitämään seurapuheita.  Palkkaus KirVESTES:n vaativuusryhmä 301-303 opintojen vaiheesta ja koulutuksesta riippuen.

Haemme rippikouluihimme:

Rippikoulunopettajia

Tehtäviin kuuluu oppituntien pitäminen sekä muu leirityön organisointi ja toteuttaminen yhdessä leirin papin ja muiden työntekijöiden sekä isosten kanssa. Hakijalta odotamme kirkollisen alan opintoja ja kokemusta leirityöstä. Hakijalta edellytämme valmiuksia oppituntien pitämiseen ja rippikoulun kehittämiseen Rippikoulusuunnitelma 2017 mukaisesti. Palkkaus KirVESTES:n vaativuusryhmä 301-303 opiskelijoille opintojen vaiheesta, ja 502-601valmistuneelle koulutuksesta riippuen. Palkka maksetaan myös erikseen sovittavilta suunnittelupäiviltä.

Leirikanttoreita/musiikinopettajia

Leirimuusikon tehtäviin kuuluu oppituntien pitäminen sekä muu leirityön organisointi ja toteuttaminen yhdessä leirin papin ja muiden työntekijöiden sekä isosten kanssa. Hakijalta odotamme musiikin alan opintoja (kirkkomusiikin opinnot katsotaan eduksi) ja vankkaa kokemusta leirityöstä. Hakijalta edellytämme valmiuksia oppituntien pitämiseen ja rippikoulun kehittämiseen Rippikoulusuunnitelma 2017 mukaisesti. Palkkaus KirVESTES:n vaativuustyhmä 301-303 opiskelijoille opintojen vaiheen, ja valmistuneelle 502 mukaan. Palkka maksetaan myös erikseen sovittavilta suunnittelupäiviltä.

Kesätyöntekijöitä 

Kesätyöntekijän toimenkuvaan kuuluu käytännön asioiden hoitamista yhdessä leirien vetäjien ja isosten kanssa, sekä mahdollisuuksien mukaan oppituntien pitämistä ja ryhmätuntien ohjaamista. Hakijalta edellytämme täysi-ikäisyyttä ja leirikokemusta. Kirkonalan ja kasvatusalan opinnot tai niihin suuntautuminen katsotaan eduksi. Palkkaus KirVESTES:n vaativuusryhmän N10 mukaisesti. Palkka maksetaan myös erikseen sovittavilta suunnittelupäiviltä.

 

Leirien ajankohdat ovat seuraavat:

Ahis 1 & 2 (5.-15.6.)

Ahis 3 & 4 (19.-29.6.)

*Ahis 5 (17.-27.7.) leiri on musiikkipainotteinen

*Ahis 6 (17.-27.7.) leiri on draama- ja ilmaisupainotteinen leiri, jossa hyödynnämme taidepohjaisia ja osallistavia menetelmiä.

Palkkaus on kaikissa tehtävissä Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä cv:t otamme vastaan sähköpostitse osoitteeseen raisa.jarkkola@h-y.fi 26.11. klo 15.00 asti. Ilmoitathan hakemuksessa mille leirille ja mihin tehtäviin haet.

Kysymyksiin vastaa:

Raisa Jarkkola, raisa.jarkkola@h-y.fi, 040 6749815