Teatteria tekemään?

Hei!

Miltä kuulostaisi tutkivan nykyteatteriesityksen tekeminen hauskassa ja rennossa seurassa? Tule mukaan rakentamaan teatteriesitystä, jossa pureudutaan pintaa syvemmälle ajankohtaiseen ilmiöön. Esitysaihe sovitaan alkutapaamisissa ryhmän kesken. Harjoitelu tapahtuu sovittuina ajankohtina Helsingin Seuratuvalla sekä syksyllä pidettävällä viikonloppuleirillä. Lisäksi teemme muutaman kotitehtävän.  Haemme esitykseen ensisijaisesti näyttelijöitä ja muusikoita, mutta mikäli olet kiinnostunut puvustuksesta tai lavastuksesta, tule mukaan katsomaan 🙂 Ensimmäinen tapaaminen pidetään Helsingin Seuratuvalla (Salomonkatu 17) la 18.3. klo. 16:00. Jatkossa tapaamme joka toinen viikko. (Kesällä taukoa).

Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, halu kokeilla ja tutkia riittää! Ensimmäisellä tapaamiskerralla voit tulla vain katsomaan ja tutkimaan olisiko tämä sinun juttusi, mutta jatkossa esiintyjiltä toivotaan sitoutumista projektiin.

Esityksen toteutuksesta ja ohjauksesta vastaa pappi ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Tanja Roiha.  Esitys esitetään Nuorisotyön juhlatapahtumassa Tampereella 28.10. sekä mahdollisesti myöhemmin sovituissa tilaisuuksissa tai tilauksesta.

Lisätietoja tanja.roiha@h-y.fi 0401465008

Ilmoittaudu mukaan tästä:

Teatteria tekemään

Nimi
Osoite
Olen kiinnostunut (rasti ruutuihin)
Näyttelemisestä
Soittamisesta
Visuaalisesta ilmeestä (lavastus, kuvaus, mainostus)