Jatkikset eli jatkorippikoulut Aholansaaressa info & ilmoittautumiset

Jäikö ikävä Saareen ja uusia leirikavereita? Ei hätää, jatkiksella pääset fiilistelemään ja tapaamaan ihania uusia ystäviäsi ja muistelemaan riparin parhaita asioita!
Tervetuloa siis jatkiksille eli jatkorippikouluun Aholansaaren vuoden 2022 leirien riparilaiset, isoset ja  yli-isoset! Jatkiksella tavataan oman ja muiden leirien tyyppejä, muistellaan parhaita leirikokemuksia ja hankitaan uusia muistoja. Älä missaa tätä!
Jatkikset on jaettu kahteen viikonloppuun siten, että ensimmäiseen viikonloppuun 9.-11.9. osallistuvat leirit Ahis 1, 2, 3 ja 4. Viikonlopusta vastaa Herättäjä-yhdistyksen pastori Katariina Airas.
Ahis 5 ja 6 leirit kokoontuvat 16.-18.9. ja tästä leiristä vastaa Herättäjä-Yhdistyksen pappi ja nuorisosihteeri Tanja Roiha. Näin varmistamme, että  jokainen mahtuu mukaan!
Valitse alla olevista ilmoittautumislomakkeista siis oikea lomake! Ensimmäinen lomake koskee Ahis 1.-4. -leirejä ja sen alla on toinen lomake Ahis 5-6.leiriläisille. Telttis-isoset kokoontuvat jälkimmäiselle, eli Ahis 5.-6. tapahtumaan 16.-18.9.
Molemmat jatkikset alkavat perjantaina noin klo. 20:00, johon mennessä laivat ovat tuoneet nuoret Aholansaareen. Leiri päättyy sunnuntaina klo. 11:30.  Jatkiksen hinta leiriläisiltä on 80 € sisältäen täysihoidon omilla vuodevaatteilla. Leiristä lähetetään lasku ilmoittautuneiden sähköpostiin, ja sen tulee olla maksettu ennen leirin alkua. Isosille ja yli-isosille leiri  ja yhteiskyyti ovat maksuttomia, ja mahdolliset junamatkat korvataan.
Olemme järjestäneet leireille perjantaina bussikuljetuksen Siilijärven asemalta klo. 19:00.  Muista siis varata itsellesi paikka yhteisbussiin Siilinjärveltä, ja valitse juna, joka on perillä viimeistään seitsemältä.  Sunnuntaina laivat ajavat siten, että bussit lähtevät Aholansaaren laiturilta noin klo. 12.00 josta ehtii Siilinjärvelle 12:40 mennessä.  Bussimatka maksaa 10 euroa (meno-paluu, 5 euroa/suunta). 
TÄRKEÄÄ: merkitse lomakkeelle myös, jos olet tulossa Sääskiniemeen saakka omalla kyydillä. Rannassa on hyvä olla noin  klo 19, koska ensimmäinen laiva kohti Aholansaarta lähtee 19:30. Voit kysyä tarkemman aikataulun etukäteen suoraan saaresta, p. 010 3370 660, aholansaari@aholansaari.fi.
HUOM! ILMOITA varmuuden vuoksi erityisruokavaliosi myös suoraan osoitteeseen: emanta@aholansaari.fi. Jos sairastut ennen leiriä ilmoita sairastumisestasi Tanjalle (leirit 5 ja 6)  tai Katariinalle (1-4).
OSALLISTUJAKORTTI pitää olla tulostettuna ja huoltajan allekirjoituksella varustettuna mukana leirille tullessa!
LEIRIVARUSTEET:
Osallistujakortti, Siionin virret, lakanat, lääkkeet, yöpymis- ja saunomisvälineet, lämmintä ulko- ja sisävaatetta ja hyvää mieltä!

Tervetuloa, sinua odotetaan!

Terveisin
Katariina 0403517652 (leirit 1.-4.)
Tanja 0401465008 (leirit 5.-6.)