Isoshaku kesän 2024 ripareille ja Telttikselle 26.2.-17.3.2024

Isoshaku kesän 2024 leireille ja Telttikselle on avoinna 26.2.-17.3. 2024. Lue alla oleva info huolellisesti ennen kuin täytät lomakkeen sivun alalaidasta. Isospaikasta ilmoitetaan maaliskuun loppuun mennessä.
Isoseksi voivat hakea kaikki Herättäjä-Yhdistyksen (Nuori Yty) isoskoulutuksen käyneet ja käymiseen sitoutuneet, jos koulutus on vielä kesken. Koulutus on suoritettu, kun leireistä on suoritettuna SEM1  (seuraseminaari), Izmo (ihmissuhdetaitojen viikonloppu), sekä Kätsy (käytännön taitojen viikonloppu).  Kätsy-leiri käydään isoshaun jälkeen, joten isoseksi hakeva sitoutuu käymään Kätsyn, mikäli tulee valituksi.
Isoskoulutus viikonlopuista voi yhden suorittaa korvaustehtävillä, Kätsy olisi hyvä suorittaa leirillä, sillä käytännön taitoja on vaikea harjoitella etänä. Korvaustehtävissä ole yhteydessä Raisaan.
Hakukaavakkeeseen merkitään 1. 2. ja 3. toiveet siitä mille leirille haluaisi isoseksi. Pyrimme ottamaan hakutoiveet huomioon, mutta emme voi taata, että jokainen pääsee juuri ensisijaisesti valitsemalleen leirille. Myös Telttikselle kannattaa hakea.  Jos haet kesätöitä etkä vielä tiedä saatko, hae myös isospaikkaa ja peru se sitten jos saat töitä, eli mahdollisten töiden vuoksi ei kannata jättää hakematta. Kaikista siirroista ja muutoksista sovitaan Raisan kanssa. 
Jokaiselle rippileirille valitaan 4-7 isosta ja 2 yli-isosta. Yli-isoseksi voivat hakea kaikki jotka ovat jo kerran olleet jollakin Aholansaaren leirillä isosena. Toisenkin kerran voi yli-isoseksi hakea, mutta ensikertalaiset ovat etusijalla.
Ripareiden isosvalinnoissa etusijalla ovat aikaisemmin rippikoulunsa käyneet, jotka eivät vielä viime vuonna päässeet isosiksi. Loput isospaikat täytetään viime kesänä riparin käyneiden kesken. Aina kannattaa siis hakea!
Telttikselle hakeville katsotaan eduksi aiempi leirikokemus sekä ikä. Täysi-ikäiset hakijat ovat etusijalla, mutta kyllä sieltä nuoremmillekin yleensä paikkoja on löytynyt!

 

Vuoden 2023 leirien ajankohdat:
Ahis 1 5.-15.6.2024
Ahis 2 5.-15.6. 2024
Ahis 3  19.-29.6. 2024
Ahis 4 19.-29.6.2024
Ahis 5 17.-27.7. 2024
Ahis 6 17.-27.7.2027
Telttis 17.-20.6.2024
*Leiri 5 on musiikkipainotteinen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vasta-alkajista jo pitkälle ehtineisiin musiikin harrastajiin. Leirillä soitetaan ja lauletaan päivittäin. Soitto- tai laulutaito on eduksi, mutta kiinnostuskin musiikkiin riittää.
*Leiri 6 on draamapainotteinen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, riittää, kun on kiinnostusta toiminnalliseen työskentelyyn.
Isoset ja vetäjät kokoontuvat Aholansaareen jo leiriä edeltävänä päivänä.
Isosena toimimisesta saa pyydettäessä todistuksen, joka voi olla hyvinkin arvostettu vaikkapa kesätöitä tai opiskelupaikkaa hakiessa.
Täytä hakemus täällä!