Isoshaku kesän 2023 leireille 13.2.-17.3.2023 + TELTTISHAKU

Isoshaku kesän 2023 leireille on avoinna 13.2.-17.3. 2023. Lue alla oleva info huolellisesti ennen kuin täytät lomakkeen sivun alalaidasta. Isospaikasta ilmoitetaan maaliskuun loppuun mennessä.
Isoseksi voivat hakea kaikki Herättäjä-Yhdistyksen (Nuori Yty) isoskoulutuksen käyneet ja käymiseen sitoutuneet, jos koulutus on vielä kesken. Koulutus on suoritettu, kun leireistä on suoritettuna SEM1  (seuraseminaari), Izmo (ihmissuhdetaitojen viikonloppu), sekä Kätsy eli käytännön taitojen viikonloppu, (tänä keväänä poikkeuksellisesti Kätsy-leirit käydään isoshaun jälkeen, joten sitoudut käymään Kätsyn).
Sem1:stä tai Izmosta jomman kumman voi suorittaa korvaustehtävillä, mutta ei molempia. Korvaustehtävissä ole yhteydessä nuoriso@h-y.fi
Hakukaavakkeeseen merkitään 1. 2. ja 3. toiveet siitä mille leirille haluaisi isoseksi. Pyrimme ottamaan hakutoiveet huomioon, mutta emme voi taata, että jokainen pääsee juuri ensisijaisesti valitsemalleen leirille. Myös Telttikselle kannattaa hakea.  Jos haet kesätöitä etkä vielä tiedä saatko, hae myös isospaikkaa ja peru se sitten jos saat töitä, eli mahdollisten töiden vuoksi ei kannata jättää hakematta. Kaikista siirroista ja muutoksista sovitaan Raisa kanssa. 
Jokaiselle rippileirille valitaan 4-7 isosta ja 2-3 yli-isosta. Yli-isoseksi voivat hakea kaikki jotka ovat jo kerran olleet jollakin Aholansaaren leirillä isosena. Toisenkin kerran voi yli-isoseksi hakea, mutta ensikertalaiset ovat etusijalla.
Ripareiden isosvalinnoissa etusijalla ovat aikaisemmin rippikoulunsa käyneet, jotka eivät vielä viime vuonna päässeet isosiksi. Loput isospaikat jaetaan arpomalla, eli myös tämän vuoden isoskoulutuksen käyneiden kannattaa hakea!!
Telttikselle hakeville katsotaan eduksi aiempi leirikokemus sekä ikä. Täysi-ikäiset hakijat ovat etusijalla, mutta kyllä sieltä nuoremmillekin yleensä paikkoja on löytynyt!

 

Vuoden 2023 leirien ajankohdat:
Ahis 1 7.-17.6.2023
Ahis 2 7.-17.6. 2023
Ahis 3  28.6.-8.7. 2023
Ahis 4 28.6.-8.7.2023
Ahis 5 26.7.-5.8. 2023
Ahis 6 26.7.-5.8.2023
Telttis 19.-22.6.2023
*Leiri 5 on musiikkipainotteinen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vasta-alkajista jo pitkälle ehtineisiin musiikin harrastajiin. Leirillä soitetaan ja lauletaan päivittäin. Soitto- tai laulutaito on eduksi, mutta kiinnostuskin musiikkiin riittää.
*Leiri 6 on draamapainotteinen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, riittää, kun on kiinnostusta toiminnalliseen työskentelyyn.
Isoset ja vetäjät kokoontuvat Aholansaareen jo leiriä edeltävänä päivänä.
Isosena toimimisesta saa pyydettäessä todistuksen, joka voi olla hyvinkin arvostettu vaikkapa kesätöitä tai opiskelupaikkaa hakiessa.

Hakuaika on päättynyt.

Isoshaku Telttikselle

Lähde mukaan kesän hauskimmalle leirille 19.-22.6. Aholansaaressa. Isoset saapuvvat Aholansaareen päivää aiemmin. Telttikselle valitaan 15-20 isosta. Valintakriteereissä painotetaan telttiskokemusta (leiriläisenä tai isosena), Myös muu isoskokemus tai kokemus lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Hakuaika päättyy 30.4.
    Jos olet hakemassa ensi kertaa isoseksi, jätä tämä kohta tyhjäksi