Isoshaku kesän 2019 leireille

Isoshaku kesän 2019 leireille on avoinna 8.3.-8.4. 2019. Lue alla oleva info huolellisesti ennen kuin täytät lomakkeen sivun alalaidasta.
Isoseksi voivat hakea kaikki Herättäjä-Yhdistyksen (Nuori Yty) isoskoulutuksen käyneet. Koulutus on suoritettu, kun leireistä on käytynä SEM1  (seuraseminaari), Izmo (ihmissuhdetaitojen viikonloppu), sekä Kätsy (käytännön taitojen viikonloppu). Kätsyä ei ole pakko käydä, jos on suorittanut seurakunnan isoskoulutuksen, mutta erittäin suositeltava se on!
Sem1:stä tai Izmosta jomman kumman voi suorittaa korvaustehtävillä, mutta ei molempia.  Korvaustehtävät voi tehdä näiden sivujen kautta Kätsyyn mennessä. Tehtävät päivittyvät näille sivuille piakkoin.
Hakukaavakkeeseen merkitään 1. 2. ja 3. toiveet siitä mille leirille haluaisi isoseksi. Jos haet kesätöitä etkä vielä tiedä saatko, hae myös isospaikkaa ja peru se sitten jos saat töitä, eli mahdollisten töiden vuoksi ei kannata jättää hakematta!
Jokaiselle rippileirille valitaan 4-6 isosta ja 2-3 yli-isosta. Yli-isoseksi voivat hakea kaikki jotka ovat jo kerran olleet jollakin Aholansaaren leirillä isosena.
Ripareiden isosvalinnoissa etusijalla ovat ne vuonna 2017 oman rippikoulunsa käyneet, jotka eivät vielä viime vuonna päässeet isosiksi. Loput isospaikat jaetaan arpomalla, eli myös 2018 riparin ja sen jälkeen isoskoulutuksen käyneiden kannattaa hakea!!
Telttikselle hakeville katsotaan eduksi aiempi leirikokemus sekä ikä. Täysi-ikäiset hakijat ovat etusijalla.
Vuoden 2019 leirit, ajankohdat ja vastaavat työntekijät ovat:
Aholansaari 1, 3.-15.6.,  Suvi Korhonen, Jemina Jaskari, Leena Untamala, Toivo Heinimäki
Aholansaari 2, 3.-15.6., Katariina Airas, Antti Rintala, Leena Untamala, Toivo Heinimäki
Aholansaari 3, 17.-29.6., Urpo Karjalainen, Eeva Väyrynen, Hanna-Maria Valve, Anna Voutilainen
Aholansaari 4, 17.-29.6., Mika Nuorva, Henna Salo, Hanna-Maria Valve, Anna Voutilainen
Aholansaari 5*, 15.-27.7.,  Leena Väyrynen-Si, Salla Ranta, Lauri Grünthal, Petro Pitkänen
*Leiri 5 on musiikkipainotteinen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vasta-alkajista jo pitkälle ehtineisiin musiikin harrastajiin. Leirillä soitetaan ja lauletaan päivittäin. Soitto- tai laulutaito on eduksi, mutta kiinnostuskin musiikkiin riittää.
Isoset ja vetäjät kokoontuvat Aholansaareen jo sunnuntai-iltana eli leiriä edeltävänä päivänä.
Isosena toimimisesta saa pyydettäessä todistuksen, joka voi olla hyvinkin arvostettu vaikkapa kesätöitä tai opiskelupaikkaa hakiessa.
Isosvalinnoista ilmoitetaan 22.4. mennessä Nuori Yty -medioissa.