Ilmoittautuminen isoskoulutukseen ja SEMI-leirille 18.-20.11.

Herättäjä-Yhdistyksen isoskoulutukseen osallistuminen ei edellytä Aholansaaren rippikoulun käyntiä, vaan mukaan voivat tulla seurakunnan rippikoulun käyneet. Isoskoulutukseen voi myös osallistua, vaikka ei hakisikaan isoseksi, eli se ei edellytä mitään. Isoskoulutuksesta saa uusien kavereiden lisäksi arvokkaita ihmissuhde- ja ryhmänjohtajataitoja sekä eväitä omaan kasvuun. Isoskoulutuksesta saa myös lisäpisteitä joidenkin alojen opiskelupaikkoja hakiessa, ja kesätöiden haussa siitä on usein apua myös.
Isoskoulutuksemme sisältää kolme vaihetta eli viikonloppua: Ensimmäinen eli isosasioihin perehdyttävä SEMI (seuraseminaari) leiri toteutetaan 18.-20.11. Lapualla Wanhassa Karhunmäessä. Toinen nuorten ihmissuhdetaitojen viikonloppu pidetään Raudaskylän opistolla 3.-5.2. ja käytännön taitojen viikonloppu Wanhassa Karhunmäessä 31.3.-2.4.
Isoskoulutukseemme tulee omat ilmoittautumislomakkeet jokaiselle osioille osoitteessa www.nuoriyty.fi ja leirille ja isoskoulutus on suoritettu kun nuori osallistunut kaikille kolmelle leirille. Yhden viikonlopuista voi  korvata osallistumalla oman paikallisseurakunnan isoskoulutukseen. Isoskoulutuksen voi käydä yhden tai kahden vuoden aikana. Isoseksi kannattaa hakea jo ensimmäisen vuoden jälkeen (jos kaikki koulutusvaiheet on suoritettu), mutta suuren hakijamäärän vuoksi paikkoja ei riitä kovin monelle. Seuraavana vuonna sen sijaan olet etusijalla. Isosille ei makseta palkkaa, mutta matkat ja ylöspito korvataan sekä riparille että Jatkiksella.
———————-
Tervetuloa Sem1-leirille Wanhaan Karhunmäkeen Lapualle 18.-20.11.
SEMI (eli seuraseminaari) on kaikille avoin nuorten leiri ja samalla isoskoulutuksen I-vaihe, eli sinne ovat kaikki kaveritkin tervetulleita! Isoskoulutuksessa tutustutaan uusiin ystäviin, opiskellaan isosena olemisen taitoja ja leikkien sekä sketsien ja iltaohjelmien tekemistä.
Seuraseminaarissa tehdään lisäksi herännäisyyttä tutuksi perehtymällä Siionin virsiin ja seuraperinteeseen. Uudet alueyhteyshenkilöt kutsutaan mukaan SEMI:iin suunnittelemaan tulevan vuoden toimintaa. Leiri on ayh:lle ilmainen.
Leirin hinta on 85 € sisältäen täysihoidon (maksu suoraan ilmoittautumisen yhteydessä tai laskulla).
Wanhaan Karhumäkeen järjestetään yhteiskuljetus Seinäjoen rautatieasemalta pe 18.11. klo. 19:30 ja sunnuntaina 20.11. klo. 11:50 kohti Seinäjokea (perillä noin 12:30). Bussikuljetus maksetaan käteisellä tai MobilePayna paikan päällä (5 e suunta, yhteensä 10 euroa).
Varustus: Osallistujakortti, bussiraha, Raamattu, Siionin virret, muistiinpanovälineet, yöpymis- (lue: omat lakanat), saunomis-, vaihto-, ym. varustus, henk. koht. tavarat, hygieniavälineet, mahd. lääkkeet, lämmintä ulkoiluvaatetta.
Kaikki leirimme ovat päihteettömiä ja sitoudumme syrjinnän vastaiseen työskentelyyn ja turvallisen tilan mahdollistamiseen kaikille.

Tervetuloa!

Leirille tarvitset mukaan tulostetun, täytetyn ja huoltajan allekirjoittaman osallistujakortin. Täysi-ikäinen voi allekirjoittaa kortin itse.

Ilmoittaudu tästä linkistä: (kopioi linkki selaimeen) 6.11. mennessä.

https://ssl.eventilla.com/sem1leiriwanhakarhunmaki

 

Instagram has returned invalid data.

Seuraa!