Ilmoittautuminen ripareille 2023

Sinä riität, sinä kelpaat, sinä et ole yksin! Valtakunnallisilla leireillämme Aholansaaressa on raikas meininki yli 40 vuoden kokemuksesta huolimatta. Siellä on kivaa. Sieltä saa kavereita. Siellä saa tietää, miksi on kastettu.

AHOLANSAAREN RIPPILEIRIT: 2023

Ahis 1 7.-17.6.2023

Ahis 2 7.-17.6. 2023

Ahis 3 28.6.-8.7.2023

Ahis 4 28.6.-8.7.2023

*Ahis 5 26.7.-5.8. 2023

*Ahis 6 26.7.-5.8. 2023

*5 leiri on musiikkipainotteinen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vasta-alkajista ja pidemmälle edistyneet. Leirillä soitetaan ja lauletaan päivittäin. Soitto- ja laulutaito on eduksi, mutta kiinnostuskin musiikkiin riittää.

*6 leiri on draama- ja ilmaisupainotteinen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vasta-alkajista pidemmälle edistyneet. Leirillä hyödynnetään taidepohjaisia menetelmiä ja harjotteita tavallista enemmän käsittelyn välineenä.

Konfirmaatiot pidetään leirien viimeisenä lauantaina Aholansaaressa. Samanaikaisesti järjestettävien leirien konfirmaatio on klo. 11.30, 2-leirin 14.30.

Leirin hinta on 390 euroa + 50 euron varausmaksu (yhteensä 440 euroa). 

Lisätietoja tarkemmin loka-marraskuun leirikirjeessä ja tarvittaessa nuorisosihteereiltä.

Olet lämpimästi tervetullut!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ: 

Hei! Tämä leiriryhmä on jo täynnä. Katso, mahdutko johonkin toiseen ryhmään.

Ahis 2 7.-17.6.2023

  • Henkilötunnusta tarvitaan kaste- ja kotiseurakuntatietojesi tarkistamiseen. Sitä tarvitaan myös konfirmaatiotietojen tallentamiseen (esimerkiksi kirkollista vihkimistä varten).
  • Aholansaaressa majoittaudutaan yksinkertaisissa olosuhteissa. Majoitustilat vaihtelevat 2-3 hengen huoneista (omalla vessalla ja suihkulla) 4 henkilön huoneisiin, joissa käytetään yhteisvessoja ja -suihkuja.
  • Nuori Yty-lehden vuosikerta sisältyy leirimaksuun. Tilaus päättyy automaattisesti rippikouluvuoden jälkeen, ellet ilmoita erikseen jatkavasi lehden tilausta.

Tämä leiri on täynnä, katso onko tilaa muilla leireillä tai jonotuslistalla!

Ahis 4 28.6-8.7. 2023

  • Henkilötunnusta tarvitaan kaste- ja kotiseurakuntatietojesi tarkistamiseen. Sitä tarvitaan myös konfirmaatiotietojen tallentamiseen (esimerkiksi kirkollista vihkimistä varten).
  • Aholansaaressa majoitutaan yksinkertaisissa olosuhteissa. Majoitustilat vaihtelevat 2-3 hengen huoneista (omalla vessalla ja suihkulla) 4 henkilön huoneisiin, joissa käytetään yhteisvessoja ja -suihkuja.
  • Nuori Yty-lehden vuosikerta sisältyy leirimaksuun. Tilaus päättyy automaattisesti rippikouluvuoden jälkeen, ellet ilmoita erikseen jatkavasi lehden tilausta.

Tämä leiri on täynnä. Katso löytyykö tilaa muilta leireiltä tai ripareiden jonotuslistalta!

Tämä leiri on täynnä, katso onko muilla leireillä tai jonotuslistalla tilaa!

 

Ripareiden jonotuslista

Tällä hetkellä kesän rippikouluryhmät ovat täynnä. Kokemuksesta kuitenkin tiedämme, että peruutuksia tulee aina. Ilmoittaudu siis ripareiden jonotuslistalle, ehkä juuri sinulle aukeaa paikka toivomastasi rippikouluryhmästä! Lomakkeen kautta annettuja tietoja käytetään vain siinä tapauksessa, että sinulle avautuu paikka Aholansaaren rippikoulussa. Tietoja ei käytetä Herättäjä-Yhdistyksen markkinointiin, eikä tietoja luovuteta eteenpäin.
  • Jos valitset tähän useamman leirin, mahdollisuutesi päästä mukaan on suurempi!
  • Nuori Yty on Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyön oma lehti. Saat lehden ilmaiseksi rippikouluvuotesi ajan (3 numeroa). Rippikouluvuoden jälkeen lehden tilaus päättyy automaattisesti, ellet itse jatka lehden tilausta.
Instagram has returned invalid data.

Seuraa!