Ilmoittautuminen Seinäjoen Herättäjäjuhlien (14.-16.7.) nuorisomajoitukseen ja talkoihin

Kesän eeppisimmät festarit ovat kohta täällä! Tietenkin herättäjäjuhlat 🙂 Tänä kesänä ne pidetään Seinäjoella pe-su 14.-16.7. Tule mukaan kokemaan ainutlaatuinen viikonloppu talkoohengessä. Herättäjäjuhlien nuorisomajoitukseen voit osallistua pelkästään yöpymällä pientä maksua vastaan, tai sitten täysin ilmaiseksi pientä talkootyötä vastaan. Lisäksi pääset osallistumaan Herättäjäjuhlien ohjelmaan, perjantaina nuorisotyön iltaveisuut, lauantaina köpärit ja konsertti, open stage ja kaikkea muuta!
Mikäli osallistut talkoisiin, sinun ei tarvitse maksaa yöpymisestä eikä aamupalasta. Lisäksi saat ruokalippuja, joten juhlat tulevat sinulle ilmaiseksi.  Talkoot alkavat perjantaina körttipastillien pussittamisella klo. 12.00, joten avaamme majoittumisen jo torstaista alkaen. Lisäksi siihen kuuluu körttipastillien myymistä omalla vuorollaan.
Ilmoittaudu nuorten majoitukseen alla olevalla lomakkeella 31.5. mennessä. Tulosta ja täytä samalla osallistujakortti yhdessä huoltajan kanssa ja muista ottaa se mukaan! Huoltajan allekirjoittama osallistujakortti on pakollinen nuorisomajoitukseen osallistuville! Osallistujakortti annetaan koululle majoitukseen ilmoittautuessa. Täysi-ikäiset voivat allekirjoittaa osallistujakortin itse, mutta heiltäkin kortti tarvitaan. 
Nuorten majoitus sijaitsee aivan tapahtuma-auleen vieressä, Seinäjoen Lyseolla (Kirkkokatu 7).Vessat ja suihkut ovat käytössä. HUOM! Aiemmista vuosista poiketen majoituksessa ei ole enää patjoja, joten oma patja ja muut yöpymisvälineet mukaan! Nuorisotalkoolaisille yöpyminen on ilmaista, muilta nuorilta 10 euroa/yö sisältäen aamupalan. Aamupala on tarjolla Lakeuden Ristin terassikahviosta klo. 7.30 alkaen lauantaina ja sunnuntaina. Marttilan koululta on kahvioon kävelymatkaa noin 300 metriä. Koulumajoitus avataan torstaina 13.7. klo. 12.00. Talkootoimistossa peritään maksu tai tarkistetaan ennakkomaksukuitti ja talkoo-osallistuminen. Koulujen tulee olla tyhjänä su 16.7. klo. 15 mennessä. Koululla on valvonta ja sinne on tultava yöllä klo. 03.00 mennessä.
Majoittujat sitoutuvat noudattamaan annettuja sääntöjä ja yöaikaan hiljaisuutta. Majoitustiloihin ei saa päästää ulkopuolisia. Koulun aulassa on päivystyspiste, johon voit ilmoittautua käytyäsi ensin hakemassa talkoolaiskortin nuorisotyön kojulta. Jos saavut illemmalla kun koju on jo kiinni, voit mennä ilmoittautumaan suoraan koululle. Kaikenlainen päihteiden käyttö juhlien aikana ja majoituksessa on kielletty. Päihteettömyyttä valvotaan puhalluskokein. Puhalluksesta kieltäytyminen johtaa majoituspaikan menetykseen. Alaikäisten päiteidenkäyttö on lastensuojeluasia, ja tarvittaessa asia siirtyy jatkokäsittelyyn viranomaisille.
Tarkemmat ohjeet nuorisomajoituksesta löydät täältä:
Toimi näin:
Varaa paikkasi ja ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella 30.6. mennessä

LISÄKSI TÄYTÄ JA TULOSTA TÄMÄ:

Tulostaja täytä nuorisomajoituksen lupalappu tästä yhdessä huoltajasi kanssa ja OTA MUKAAN HERÄTTÄJÄJUHLILLE, ilman tätä ei pääse majottumaan (alla myös tietoa majoituksesta ja turvallisuusohjeistusta) !

Lupa-alaikaisen-osallistumiseen-nuorisomajoitukseen-ja-talkoisiin-

OHJE MAJOITTUJALLE

. Terveisin Tanja ja Raisa 🙂

Lisätietoja nuoriso@h-y.fi