Ilmoittautuminen Vaasan herättäjäjuhlien (5.-7.7.) nuorisomajoitukseen ja talkoisiin

Kesän eeppisimmät festarit ovat kohta täällä! Tietenkin herättäjäjuhlat 🙂 Tänä kesänä ne pidetään Vaasassa pe-su 5.-7.7. Tule mukaan kokemaan ainutlaatuinen viikonloppu talkoohengessä. Herättäjäjuhlien nuorisomajoitukseen voit osallistua pelkästään yöpymällä  maksua vastaan (10€/yö), tai sitten täysin ilmaiseksi pientä talkootyötä vastaan. Lisäksi pääset osallistumaan herättäjäjuhlien ohjelmaan, perjantaina nuorisotyön iltaveisuut, yökahvila, lauantaina köpärit ja konsertti, yökahvila, open stage ja kaikkea muuta!
 Talkoot alkavat perjantaina körttipastillien pussittamisella klo. 12.00, joten avaamme majoittumisen jo torstaista 4.7. klo 12.00 alkaen.
  • Körttipastillien pussitustalkoot + 1 pastillien myyntivuoro (2h) = ilmainen majoitus nuorisomajoituksessa koko juhlien ajan.
  • (Jos et osallistu pastillien pussitustalkoisiin tee kaksi pastillien myyntivuoroa tai talkoo vuoroa nuorisotyönkojulla (4h) = ilmainen majoitus.)
  • Pastillien myyntivuoro tai talkoovuoro nuorisotyönkojulla (2h) = ruokalippu + kahvilippu
  • Lauantain ja sunnuntain ensimmäiset (klo 9-10) pastillin myyntivuorot ovat tunnin mittaiset, mutta niistä saa silti ruoka ja kahvilipun

Jos saavut Vaasaan jo torstaina, ilmoittaudu perjantain pastillien pussitustalkoisiin kirjoittamalla nimesi ja puhelinnumerosi listaan, sekä varaa vähintään yksi pastillien myyntivuoro, näin saat majoituksen ilmaiseksi.

Jos saavut Vaasaan perjantaina, tule tekemään ilmoittautuminen nuorisotyönkojulle.

Ilmoittaudu nuorten majoitukseen alla olevalla lomakkeella mieluusti 1.7. mennessä (viimeistään 3.7.), tämän jälkeen ilmoittautuneiden huoltajille lähetetään linkki osallistujakortin täyttämistä varten.  Huoltajan täyttämä  osallistujakortti on pakollinen nuorisomajoitukseen osallistuville! Sähköiset osallistujakortti tarkistetaan koululle majoitukseen ilmoittautuessa. Täysi-ikäiset voivat täyttää osallistujakortin itse, mutta heiltäkin kortti vaaditaan. 
Nuorten majoitus sijaitsee noin 500m tapahtuma-auleenlta, Vaasan Lysen lukiolla (Kirkkopuistikko 27).Vessat ja suihkut ovat käytössä. HUOM! Aiemmista vuosista poiketen majoituksessa ei ole enää patjoja, joten oma patja ja muut yöpymisvälineet mukaan! Nuorisotalkoolaisille yöpyminen on ilmaista, muilta nuorilta 10 euroa/yö sisältäen aamupalan. Aamupala on tarjololla juhla-alueen kahviossa. Koulumajoitus avataan torstaina 4.7. klo. 12.00 ja päättyy sunnuntaina 7.7. klo 16.00. Koululla on valvonta ja sinne on tultava yöllä klo. 02.30 mennessä.
Majoittujat sitoutuvat noudattamaan annettuja sääntöjä ja yöaikaan hiljaisuutta. Majoitustiloihin ei saa päästää ulkopuolisia. Kaikenlainen päihteiden käyttö juhlien aikana ja majoituksessa on kielletty. Päihteettömyyttä valvotaan puhalluskokein. Puhalluksesta kieltäytyminen johtaa majoituspaikan menetykseen. Alaikäisten päihteidenkäyttö on lastensuojeluasia, ja tarvittaessa asia siirtyy jatkokäsittelyyn viranomaisille.
Tarkemmat ohjeet nuorisomajoituksesta löydät täältä:
Toimi näin:
Varaa paikkasi ja ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella 1.7. mennessä
ILMOITTAUDU TÄÄLTÄ!

LUE OHJEET MAJOITTUJALLE

Nähdään Vaasassa!

 

Jos sinulle jäi kysyttävää, niin ota meihin yhteyttä!

Raisa 040 674 9815, raisa.jarkkola@h-y.fi (lomalla 16.-28.6.) tai Jemina 040 056 1616, jeminajas@gmail.com