Ilmoittautuminen Joensuun Herättäjäjuhlien (1.-3.7.)nuorisomajoitukseen ja talkoihin

Kesän eeppisimmät festarit ovat kohta täällä! Tietenkin herättäjäjuhlat 🙂 Tänä kesänä ne pidetään Joensuussa pe-su 1.-3.7. Tule mukaan kokemaan ainutlaatuinen viikonloppu ja talkoohengessä. Herättäjäjuhlien nuorisomajoitukseen voit osallistua pelkästään yöpymällä pientä maksua vastaan, tai sitten täysin ilmaiseksi pientä talkootyötä vastaan. Lisäksi pääset osallistumaan Herättäjäjuhlien ohjelmaan, perjantaina nuorisotyön iltaveisuut, lauantaina köpärit ja konsertti ja kaikkea muuta!
Mikäli osallistut talkoisiin, sinun ei tarvitse maksaa yöpymisestä eikä aamupalasta. Lisäksi saat ruokalippuja, joten juhlat tulevat sinulle ilmaiseksi.  Talkoot alkavat perjantaina körttipastillien pussittamisella klo. 12.00, joten avaamme majoittumisen jo torstaista alkaen. Lisäksi siihen kuuluu körttipastillien myymistä omalla vuorollaan.
Ilmoittaudu nuorten majoitukseen alla olevalla lomakkeella Tulosta ja täytä samalla osallistujakortti yhdessä huoltajan kanssa ja muista ottaa se mukaan! Huoltajan allekirjoittama osallistujakortti on pakollinen nuorisomajoitukseen osallistuville! Osallistujakortti annetaan koululle majoitukseen ilmoittautuessa. Täysi-ikäiset voivat allekirjoittaa osallistujakortin itse, mutta heiltäkin kortti tarvitaan. Ilmoittaudu 27.6. mennessä!
Nuorten majoitus sijaitsee Lyseon peruskoululla (Koskikatu 10). Matkaa juhlakentälle on noin 700 m. Majoittujalle varataan patja, muut yöpymistarvikkeet tuo majoittuja mukanaan. Koululla on WC:t ja suihkumahdollisuus on viereisessä Urheilutalossa. Aa- mupala tarjoillaan Joensuun yhteiskoulun lukiolla (Papinkatu 3). Tietoa ilmoittautumisesta sivustolta www.nuoriyty.fi. Nuorisotalkoolaisille yöpyminen on ilmaista, muilta nuorilta 10 euroa/yö sisältäen aamupalan.
Majoittujat sitoutuvat noudattamaan annettuja sääntöjä ja yöaikaan hiljaisuutta. Koululla liikuttaessa pitää olla majoitusranneke näkyvissä. Majoitustiloihin ei saa päästää ulkopuolisia. Koulun aulassa on päivystyspiste, johon voit ilmoittautua käytyäsi ensin hakemassa talkoolaiskortin nuorisotyön kojulta. Jos saavut illemmalla kun koju on jo kiinni, voit mennä ilmoittautumaan suoraan koululle.
Kaikenlainen päihteiden käyttö juhlien aikana ja majoituksessa on kielletty. Päihteettömyyttä valvotaan puhalluskokein. Puhalluksesta kieltäytyminen johtaa majoituspaikan menetykseen. Alaikäisten päiteidenkäyttö on lastensuojeluasia, ja tarvittaessa asia siirtyy jatkokäsittelyyn viranomaisille.
Tarkemmat ohjeet nuorisomajoituksesta löydät täältä:
Toimi näin:
  1. Varaa paikkasi ja ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella:
2. Tulostaja täytä nuorisomajoituksen osallistujakortti tästä yhdessä huoltajasi kanssa ja OTA MUKAAN HERÄTTÄJÄJUHLILLE, ilman tätä ei pääse majottumaan!:

Lupa alaikäisen osallistumiseen nuorisomajoitukseen ja talkoisiin Joensuun Herättäjäjuhlilla

Tarkemmat majoittautumisohjeet saat tästä:

OHJE MAJOITTUJALLE JOENSUUN LYSEOLLA

Instagram has returned invalid data.

Seuraa!