Osallistujakortti tapahtumiin

Lämpimästi tervetuloa isoskoulutusviikonloppuun!

Tämä viesti on tärkeä ja sisältää osallistumisesti kannalta olennaista tietoa, joten lue viesti loppuun!

Seuraseminaari eli tuttavallisemmin SEMI on kaikille avoin isoskoulutuksen aloittamisviikonloppu, joka pidetään Lapuan Wanhassa Karhunmäessä 24.-26.11. Herättäjä-Yhdistyksen ja STEP-opisto Lapuan ja Wanhan Karhunmäen kanssa yhteistyössä.

Mukaan tarvitset omat liinavaatteet ja pyyhkeen, lämmintä vaatetta (!) villasukat, kirjoitusvälineet, Siionin virsikirjasi, omat lääkkeesi ja muuta mitä arvelet leirillä tarvitsevasi. Mikäli soitat jotakin mukana kulkevaa instrumenttia, nappaa se mukaasi 🙂

Olet jo ilmoittautumisen yhteydessä maksanut osallistujamaksun (alueyhteyshenkilöiden ei tarvitse maksaa, vaan maksu toimitetaan Herättäjä-Yhdistykselle). Wanhaan Karhunmäkeen järjestetään yhteiskuljetus Seinäjoen rautatieasemalta pe 24.11. klo. 19:30 ja sunnuntaina 26.11. klo. 11:50 kohti Seinäjokea (perillä noin 12:30). Pyydän ystävällisesti sinua maksamaan bussilipun etukäteen Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyön Mobile Pay numeroon 10800 tai käteisellä paikan päällä. Bussimaksu on 5 euroa suunta, yhteensä 10 euroa. Mikäli maksoit Mobile paylla ota talteen kuva kuitista matkalipustasi.

Jotta leirimme voidaan toteuttaa turvallisesti, pyydämme sinua täyttämään osallistujakortti yhdessä huoltajasi kanssa tai lähettämään oheinen linkki huoltajallesi täytettäväksi ma 20.11.mennessä. HUOM. osallistujakortin täyttäminen on pakollista ja ilman sitä ei voi tulla leirille! Osallistujakortin pääsee täyttämään tästä linkistä.  

Mikäli sairastut tai joudut perumaan leirisi, ole yhteydessä suoraan Tanjaan (leirimaksuista vastaavat STEP-koulutus, joten ole silloin yhteydessä pauliina.tuominen@step.fi)

Nähdään Lapualla, sinua jo odottaen Tanja ja muut vastuuvetäjät! 🙂

Lisätietoja: tanja.roiha@h-y.fi, 0401465008