Osallistujakortti tapahtumiin

Lämpimästi tervetuloa isoskoulutusviikonloppuun!

Tämä viesti on tärkeä ja sisältää osallistumisesti kannalta olennaista tietoa, joten lue viesti loppuun!

Seuraseminaari eli tuttavallisemmin SEMI on kaikille avoin isoskoulutuksen aloittamisviikonloppu, joka pidetään Lapuan Wanhassa Karhunmäessä 24.-26.11. Herättäjä-Yhdistyksen ja STEP-opisto Lapuan ja Wanhan Karhunmäen kanssa yhteistyössä.

Mukaan tarvitset omat liinavaatteet ja pyyhkeen, lämmintä vaatetta (!) villasukat, kirjoitusvälineet, Siionin virsikirjasi, omat lääkkeesi ja muuta mitä arvelet leirillä tarvitsevasi. Mikäli soitat jotakin mukana kulkevaa instrumenttia, nappaa se mukaasi 🙂

Olet jo ilmoittautumisen yhteydessä maksanut osallistujamaksun (alueyhteyshenkilöiden ei tarvitse maksaa, vaan maksu toimitetaan Herättäjä-Yhdistykselle). Wanhaan Karhunmäkeen järjestetään yhteiskuljetus Seinäjoen rautatieasemalta pe 24.11. klo. 19:30 ja sunnuntaina 26.11. klo. 11:50 kohti Seinäjokea (perillä noin 12:30). Pyydän ystävällisesti sinua maksamaan bussilipun etukäteen Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyön Mobile Pay numeroon 10800 tai käteisellä paikan päällä. Bussimaksu on 5 euroa suunta, yhteensä 10 euroa. Mikäli maksoit Mobile paylla ota talteen kuva kuitista matkalipustasi.

Jotta leirimme voidaan toteuttaa turvallisesti, pyydämme sinua täyttämään osallistujakortti yhdessä huoltajasi kanssa tai lähettämään oheinen linkki huoltajallesi täytettäväksi ma 20.11.mennessä. HUOM. osallistujakortin täyttäminen on pakollista ja ilman sitä ei voi tulla leirille! Osallistujakortin pääsee täyttämään tästä linkistä.  

Osallistujakortti tapahtumiin

Leiri ja ajankohta(Pakollinen)
Leiriläisen nimi(Pakollinen)
Leiriläisen osoite(Pakollinen)
1. Huoltajan nimi(Pakollinen)
2. Huoltajan nimi
Numero, josta tavoittaa koko leirin ajan (huoltaja tai joku muu aikuinen).(Pakollinen)
Onko nuorella jokin sairaus tai terveydentilaan/toimintakykyyn liittyvä seikka, joka ohjaajien tulisi tietää (esim. epilepsia, diabetes, yliherkkyys, masennus)?(Pakollinen)
Onko leiriläisellä lääkitys ja huolehtiiko hän siitä itse?(Pakollinen)
Onko leiriläisellä todettu allergia jollekin lääkeaineelle?(Pakollinen)
Osaako leiriläinen uida?(Pakollinen)
Leiriläinen saa osallistua leiritoimintoihin.(Pakollinen)
Saako leiriläinen näkyä leirillä otetuissa valokuvissa ja videoissa, joita käytetään Herättäjä-Yhdistyksen julkaisuissa (esim. esitteet, Henkilehti, H-Y:n omat verkkosivut, NuoriYty-sometili)?
Leiriläisen kanssa on keskusteltu leirin säännöistä: leirin majoitustiloista yöaikaan, ja yleensä leirialueelta poistuminen on kielletty. Päihteiden käyttö ja hallussapito on leireillämme kielletty. Sääntöjen rikkomisesta otetaan yhteys huoltajaan ja ohjaaja voi harkita nuoren leirin keskeyttämistä.(Pakollinen)
KK slash PP slash VVVV
Olen tutustunut leiri-infoon ja antamani tiedot ovat ajantasaiset.(Pakollinen)

Mikäli sairastut tai joudut perumaan leirisi, ole yhteydessä suoraan Tanjaan (leirimaksuista vastaavat STEP-koulutus, joten ole silloin yhteydessä pauliina.tuominen@step.fi)

Nähdään Lapualla, sinua jo odottaen Tanja ja muut vastuuvetäjät! 🙂

Lisätietoja: tanja.roiha@h-y.fi, 0401465008