Tule töihin Aholansaaren ripareille 2019!

Tule mukaan toteuttamaan Herättäjä-Yhdistyksen rippikouluja 2019! Monenkirjavassa joukossa pääset tapaamaan upeita nuoria ympäri Suomea, pääset nauttimaan leiristä Pohjois-Savon helmessä, Aholansaaressa ja tutustut körttiläiseen kansanliikkeeseen.
Etsimme joukkoomme:
Rippikoulunopettajia
Tehtäviin kuuluu oppituntien pitäminen sekä muu leirityön organisointi ja toteuttaminen yhdessä leirin papin ja muiden työntekijöiden sekä isosten kanssa. Hakijalta odotamme kirkollisen alan opintoja ja vankkaa kokemusta leirityöstä. Hakijalta edellytämme valmiuksia oppituntien pitämiseen ja rippikoulun kehittämiseen Rippikoulusuunnitelma 2017 mukaisesti. 
Leirikanttoreita/musiikinopettajia
Leirimuusikon tehtäviin kuuluu oppituntien pitäminen sekä muu leirityön organisointi ja toteuttaminen yhdessä leirin papin ja muiden työntekijöiden sekä isosten kanssa. Hakijalta odotamme musiikin alan opintoja (kirkkomusiikin opinnot katsotaan eduksi) ja vankkaa kokemusta leirityöstä. Hakijalta edellytämme valmiuksia oppituntien pitämiseen ja rippikoulun kehittämiseen Rippikoulusuunnitelma 2017 mukaisesti.
Kesätyöntekijöitä 
Kesätyöntekijän toimenkuvaan kuuluu käytännön asioiden hoitamista yhdessä leirien vetäjien ja isosten kanssa, sekä mahdollisuuksien mukaan oppituntien pitämistä ja ryhmätuntien ohjaamista. Hakijalta edellytämme täysi-ikäisyyttä ja leirikokemusta. Kirkonalan ja kasvatusalan opinnot tai niihin suuntautuminen katsotaan eduksi.
Leirien ajankohdat ovat seuraavat:
Aholansaari 1 & 2 (3.-15.6.)
Aholansaari 3 & 4 (17.6.-29.6.)
Aholansaari 5 (15.-27.7.) leiri on musiikkipainotteinen
Palkkaus on kaikissa tehtävissä Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen.
Vapaamuotoiset hakemukset otamme vastaan sähköpostitse osoitteeseen nuoriso@h-y.fi 12.12. klo 15.00 asti. Ilmoitathan hakemuksessa mille leirille ja mihin tehtäviin haet.
Lisätietoa Aholansaaren rippikouluista löydät tästä linkistä,
sekä kyselemällä nuorisosihteeri Suvi Korhoselta, 040-1465008 suvi.korhonen@h-y.fi