Tervetuloa Tampereen Herättäjäjuhlille 5.-8.7.2018!

Kesän parhaat festarit ovat pian täällä! Tule mukaan tapaamaan vanhoja ja uusia naamoja, osallistumaan mahtavaan ohjelmaan ja ennen kaikkea tekemään talkootöitä parhaassa seurassa!
1) Ilmoittaudu nuorten majoitukseen 28.6. mennessä osoitteessa. Pääset ilmoittautumissivulle tästä.
2) Tulosta osallistujakortti, jotta voit majoittua Herättäjäjuhlien nuorisomajoituksessa. Täytätä se huoltajallasi ja ota mukaan kun tulet juhlille: Lupa_alaikaisen_nuorisomajoitukseen_Tampere
3) Tutustu seuraaviin infoihin:

Tampereelle pääset

Junalla
Tampereelle on erittäin hyvät junayhteydet. Katso juna-aikataulut osoitteesta www.vr.fi
Tampereen Rautatieasemalta (1,2 km) pääsee juhlakentälle kävellen tai Tampereen joukkoliikenteen bussilinjoilla (mm. 3A, 3B, 8, 20, 25, 29)
Bussilla
Matkahuollon ja Onnibussin aikataulut löytyvät osoitteista www.matkahuolto.fi ja www.onnibus.com
Tampereen linja-autoasemalta on opastukset juhlakentälle (1,6 km). Juhlakentälle pääset myös suoraan bussilla 1A
Tampereen paikallisliikenteen aikataulut löytyvät osoitteesta reittiopas.tampere.fi Kertalippu bussista ostettuna maksaa 3€. Juhlavieraille on myynnissä myös Nysse-tapahtumalippu, jolla voi matkustaa niin paljon kuin haluaa koko viikonlopun ajan (pe-su). Nysse-tapahtumalipun hinta on 10 € ja lippuja voi ostaa rautatie- ja linja-autoasemien edustoilta, juhlakansliasta ja infopisteistä.
Saapuessasi Tampereelle
 suuntaa Kalevan kirkon takaa löytyvälle juhla-alueelle, josta löytyy nuorosotyön telttakoju. Siellä on nuorten talkootoimisto, josta löytyy lisäohjeita ilmoittautumiseen ja majoittautumiseen.
Nuorten talkoot 
alkavat torstaina 5.7. osallistumisella talkooseuroihin klo 19 juhlakentällä
. Varsinaiset talkootyöt alkavat perjantaiaamuna 6.7. klo 9 nuorisotyön kojulta, josta siirrymme etiketittämään körttipastillipussit. Näitä etikettitalkoita sekä yhtä myyntivuoroa vastaan saat ilmaisen majoituksen nuorison majoituskoululta. Jos saavut vasta myöhemmin perjantaina tai lauantaina, voit ostaa majoituksen majoitustoimistosta. Muita talkootöitä, esim. pastillien myyntiä, tehdään koko viikonlopun ajan ja oman talkoovuorosi pääset varaamaan ilmoittautuessasi talkoolaiseksi nuorisotyön kojulla. Mieti siis valmiiksi, mihin aikaan haluat talkoohommia tehdä. Myyntivuoroista saa kahvi/jätski- ja ruokalippuja. Sunnuntaina myyntivuoronsa tehneiden kesken arvotaan 30€ arvoinen S-ryhmän lahjakortti. Talkoovakuutus kattaa tapaturmat muttei omaisuutta. Nuoriso osallistuu juhlille vanhempiensa vastuulla.

Majoitus

Ilmoittaudu nuorten majoitukseen 28.6. mennessä osoitteessa osoitteessa nuoriyty.fi Tulosta samalta nettisivulta löytyvä nuorisomajoituksen osallistujakortti ja täytä se yhdessä huoltajiesi kanssa. Huoltajan allekirjoittama osallistujakortti on pakollinen nuorisomajoitukseen osallistuville! Osallistujakortti annetaan koululle majoitukseen ilmoittautuessa. Täysi-ikäiset voivat allekirjoittaa osallistujakortin itse.
Nuorten majoitustilat sijaitsevat juhlakentän läheisyydessä Sammon koululla, os. Teiskontie 16 Majoitus on perjantai-aamun talkoisiin osallistuville ilmainen. Majoituksen hinta on 10 €/yö, to–su 20 €. Tilat avataan to 5.7. klo 14 ja suljetaan su 8.7. klo 17.
Majoittujat sitoutuvat noudattamaan annettuja sääntöjä ja yöaikaan hiljaisuutta. Koululla liikuttaessa pitää olla talkookortti ja majoitusranneke näkyvissä. Majoitustiloihin ei saa päästää ulkopuolisia. Koulun aulassa on päivystyspiste, johon voit ilmoittautua käytyäsi ensin hakemassa talkoolaiskortin nuorisotyön kojulta. Jos saavut illemmalla kun koju on jo kiinni, voit mennä ilmoittautumaan suoraan koululle.
Kaikenlainen päihteiden päihteiden käyttö juhlien aikana ja majoituksessa on kielletty. Päihteettömyyttä valvotaan puhalluskokein. Puhalluksesta kieltäytyminen johtaa majoituspaikan menetykseen. Alaikäisten päiteidenkäyttö on lastensuojeluasia, ja tarvittaessa asia siirtyy jatkokäsittelyyn viranomaisille.
Ruoka- ja kahvi- (eli jätski-)lippuja
saat talkoovuoroja vastaan, joita voi olla esim. pastillinmyynti, työvuoro nuorisotyön kojulla tms. Kahvilippu käy myös juhlien jätskikioskeilla. Pidemmästä työvuorosta saat myös T-paidan. Huom!Ilmainen majoitus edellyttää etikettitalkoiden lisäksi vähintään yhden myyntivuoron tekemistä viikonlopun aikana. Etenkin sunnuntaiksi tarvitaan talkooväkeä. Varaa kuitenkin rahaa mukaan esim. ilta- ja aamupaloja varten. Ilmaisen aamiaisen saa vain perjantaiaamuna ennen talkoita. Viiden euron hintainen juhlaopas kannattaa ostaa heti juhlille saavuttaessa.
Ohjelmaa
on nuorisoa varten juhlilla runsaasti. Tarkoitus on myös osallistua seurakentän ohjelmaan aina talkootöiden välissä. Talkoot ovat nuorison oikeus ja velvollisuus. Pastillinmyynnillä kustannetaan merkittävä osa nuorten leiri- ym. toimintaa ja pidetään esim. leirien hinnat kohtuullisina.
Tervetuloa nuorten talkoisiin ja juhlahumuun! Lisätietoja ennen juhlia ja niiden aikana saat nuorisosihteereiltä: Suvi Korhonen (040-1465008) sekä Mika Nuorva (0400-346439) ja juhlien omilta sivuilta www.herattajajuhlat.fi.

Nuorten ohjelma

Torstai 5.7.

21.00–24.00 Nuorten yökahvila Kalevan kirkon seurakuntasalissa.

Perjantaina 6.7.

9.00 Pastillitalkoot. Kokoontuminen nuorisotyön teltalla, josta siirrytään etiketittämään körttipastilleja.
19.30 Tilkkutäkki-Piknikkonsertti Sorsapuistossa. Konsertissa kuullaan suosituimpia riparilauluja, joiden sanoja on helppo hyräillä mukana. Lavalle nousevat laulamaan ja laulattamaan Pekka Simojoki, Jouko Mäki-Lohiluoma, Päivi Portaankorva, Venla Lankinen, Jiipee Skyttä, Jaakko Löytty ja Peter Joukainen yhtyeineen. Ohjelmassa myös Tilkkutäkki-arpajaiset! Arpoja voit ostaa piknik-alueelta tai etukäteen juhlakentältä. Konsertin aikana voi nauttia puiston nurmella piknik-herkkuja ja Gastropub Kalevan myyntipisteestä voi ostaa gourmet-hodareita ja virvokkeita. Konserttilava sijoittuu Tampere-talon seinustalle, viereisellä nurmikentällä on tilaa yleisöille. Konserttiin on ilmainen pääsy. Kolehti kerätään nuorten toimintaan herättäjäjuhlilla.
21.00–23.00 Katukorista. Rentoa pelailua Sammon koulun pihalla juhlatorin laidalla. Yhteistyössä Tamperen NMKY. Koulun pihassa voi juhlien aikana pelata vapaasti katukorista, ota oma pallo mukaan.
23.00–02.00 Nuorten yökahvila Kalevan kirkon seurakuntasalissa. Ohjelmassa yhdessäoloa ja musisointia

Lauantaina 7.7.

12.00–16.00 Pop up -vegekahvila nuorisotyön kojulla. Herkuttele vegaanisilla leivonnaisilla! Emme käytä eläinkunnan tuotteita.
17.00 Nuorten konsertti Särkänniemessä: räppäri Jellona ja pop-kantelisti Ida Elina.
Lauantai-ilta Särkänniemessä. Särkänniemen iltarannekkeilla pääsee huvipuiston laitteisiin klo 16-21, alueelle on vapaa pääsy. Rannekkeet myynnissä nuorisotyön kojulla hintaan 25 € (yli 120 cm) ja 19 € (alle 120 cm).
Bussi nro 100 Särkänniemeen lähtee Tampere-talolta, osoitteesta Yliopistonkatu 55. Bussiin pääsee Nysse-tapahtumalipulla tai ostamalla bussista kertalipun. Särkänniemeen pääsee myös muilla bussilinjoilla tai kävellen. Kävelymatkaa on noin 3 km juhlakentältä. Mikäli kaipaat seuraa tai opastusta, yhteislähtö tapahtuu nuorisotyön kojulta klo 15.30 Takaisin päin yhteislähtö
21.15 Särkänniemen portilta.
23.00 Nuorten yöveisuut Kalevan kirkkosalissa.
23.45-02.00 Nuorten yökahvila Kalevan kirkon seurakuntasalissa. Ohjelmassa yhdessäoloa ja musisointia

Sunnuntai 8.7.

Messu, seuroja ja talkoohommia
Instagram has returned invalid data.

Seuraa!