Talviriehuntaleiri Mukkelis 16.-18.3.2018

Lähde heimolaistesi kanssa intergalaktiselle spektaakkelinomaiselle seikkailulle Aholansaaren epätodellisen kosmisiin maisemiin!

Mukkelis on nuorten itsensä järjestämä talvirieha Aholansaaressa. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa ja ulkoilua kelin mukaan ja siitä huolimatta!
Mukkelista ovat järjestämässä Pohjois-Savon sekä Keski- ja Pohjoispohjanmaan nuorten alueyhteyshenkilöt.  Paikalla on toki myös työntekijöitä.

Alaikäisillä osallistujilla pitää olla mukanaan tulostettu ja huoltajan allekirjoittama OSALLISTUJAKORTTI. Ilman sitä ei voi leirille osallistua.

Mukkelis alkaa ilmoittautumisella, majoittumisella ja iltapalalla perjantaina 16.3. kun porukka on saatu Saareen, eli noin kello 20. Omakyytiläisille on iltapalaa saatavissa n. klo 20 alkaen.
Mukkelikseen kuljetaan julkisilla sekä tilausbussilla, joka lähtee pe 16.3. Siilinjärven rautatieasemalta klo 19. Katso sinulle sopivat aikataulut sivuilta vr.fi tai matkahuolto.fi., ja onhan noita muitakin bussifirmoja. Kulkuneuvoja tulee esim. seuraavasti:
Juna Helsingistä klo 14.14, Siilinjärvellä 18.56
Juna Oulusta klo 12.47, Siilinjärvellä klo 16.48
Huomioikaa pukeutumisessaa kävelymatka jään yli saareen (bussi jättää jäätien alkuun), eli lämmintä päälle ja nilkat piiloon!
Leiri päättyy sunnuntaina 18.3. klo 11.30 jolloin kävelemme jään yli bussille,  joka starttaa klo 12 kohti Siilinjärven asemaa (perillä n. klo 12.40).
Hinta on 70€ ja se sisältää ruoat ja majoituksen. Meno-paluu-bussikyyti Siilinjärveltä maksaa 5€/ suunta. Kaikki maksut kerätään käteisellä paikan päältä. Leirimaksun voi maksaa saaren toimistoon myös kortilla.
Varustus: OSALLISTUJAKORTTI, Ulkovaatteet (sellaiset että voi oikeasti rymytä hangessa), HUIVI (jolla peittää tarvittaessa silmät), vaihtovaatteita, omat lakanat, 
saunomisvälineet, henk.koht.tavarat, mahd. lääkkeet ym., Siionin virret sekä joku oma soitin (Wähäväkiset luvassa!). 
Mukaan mahtuu vain 50 osallistujaa, joten ilmoittauduthan ripeästi, viimeistään PE 9.3. mennessä.
Jos suunnitelmiisi tulee muutoksia ilmoittautumisen jälkeen, ilmoita siitä meilitse nuoriso@h-y.fi. Kaikki leirimme ovat päihteettömiä.
Nähdään Mukkeliksessa!
Leirin yhteystiedot:
Herättäjä-Yhdistys: nuorisosihteeri Mika Nuorva
Aholansaari