Semi eli isoskoulutuksen 1. vaihe etätehtävinä

Heleeii tuleva isonen!

Tänä syksynä emme pääse kokoontumaan, mutta isoskoulutus alkaa silti! Keväällä pyrimme järjestämään isoskoulutusleirejä, joten älä huoli, sinua tullaan tarvitsemaan!

Koska koulu teettää kaikilla nyt paljon etätehtäviä tehtäviä ei ole monta, toivomme silti, että teet nämä huolella, paneutuen <3 Palautus tapahtuu la 28.11. klo. 24.00 mennessä, sillä käymme tehtäviä läpi su 29.11. klo. 18.00 instalivessä. Tehtävien purku tapahtuu esimerkinomaisesti ja nimettömänä.

Palauta tehtävät osoitteeseen: nuoriso@h-y.fi  joko copypastettamalla suoraan sähköpostin viestikenttään, tai esim. doc(x) tai pdf -liitetiedostona. Älä käytä Google docs -tms. linkkejä, koska niiden lukuoikeudet ovat usein puutteelliset ja teettävät paljon lisätyötä.

Mahtavaa että olet mukana, ja kysy meiltä jos on kysyttävää! 🙂

Terveisin vetäjät Tanja (0401465008) ja Katariina

Ensimmäiseksi ilmoittaudu tästä linkistä:

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen 2020-2021

1. Etäsemi to 29.10. klo. 18.00 ja su 29.11. klo. 18.00 2. Izmo 26.-28.3. Wanhassa Karhumäessä 3. Kätsy 21.-23.5. Aholansaaressa

TEHTÄVÄT:

1. Kerro  vähän omin sanoin itsestäsi. Kirjoita tai piirrä.

Esim. Mistä olet kotoisin, perheestäsi, millä leirillä olit, mitä harrastat. Lisää tähän kuva itsestäsi niin osaamme yhdistää nimen ja kasvot!

2. Pohdi, ja kirjoita mikä tekee isosesta hyvän isosen.

Esim. Voit muistella oman leirisi isosten toimintaa, mikä oli hyvää ja oliko jotain mitä jäit kaipaamaan tai ei toiminut hyvin.

Mieti myös, millainen isonen sinä haluaisit olla.

3. Selaa ja valitse Siionin virsistä jokin virsi joka puhuttelee sinua. Kerro miksi valitsit tämän ja mihin kiinnitit virressä huomiota. 

Esim. Omaa rippivirttä ei kannata valita, koska se on jo tuttu, koita löytää jokin toinen virsi.

Tsemppiä ja voimia syksyyn, palataan marraskuussa!

 

 

Instagram has returned invalid data.

Seuraa!