Rippikoulut 2017

Sinä riität, sinä kelpaat, sinä et ole yksin!  Valtakunnallisilla leireillämme on raikas meininki yli 40 vuoden kokemuksesta huolimatta.  Siellä on kivaa. Sieltä saa kavereita. Siellä saa tietää, miksi on kastettu.

RIPPIKOULUJEN LEIRIKIRJEET LIITTEINEEN ON LADATTAVISSA TÄÄLTÄ

LEIREILLÄ ON VIELÄ TILAA. ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ

KESÄN 2017 RIPARIT:
AHOLANSAARI 1 5.-17.6, vastaava työntekijä Raisa Jarkkola
AHOLANSAARI 2 5.-17.6, vastaava työntekijä Antti Rintala
AHOLANSAARI 3 19.6.-1.7, vastaava työntekijä Urpo Karjalainen
AHOLANSAARI 4 19.6.-1.7, vastaava työntekijä Mika Nuorva
AHOLANSAARI 5 17.-29.7, vastaava työntekijä Leena Väyrynen-Si
Työntekijöiden yhteystiedot TÄÄLTÄ.
*Leiri 5 on musiikkipainotteinen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vasta-alkajista jo pitkälle ehtineisiin. Leireillä soitetaan ja lauletaan päivittäin. Soitto- tai laulutaito on eduksi, mutta kiinnostuskin musiikkiin riittää.
Ilmoittautua voi niin kauan kuin paikkoja on vapaana.
Ilmoittautumista varten tarvitaan nuoren nimi, henkilötunnus kokonaisuudessaan sekä postiosoite. Pakollisia tietoja ovat myös huoltajan nimi, osoite ja puhelinnumero.
Kaikkien leirien hinta on 390€ (maksetaan keväällä 2017, mahdollisuus myös osamaksuun) sekä materiaali- ja varausmaksu 50€ (lähetetty ensimmäisen leirikirjeen mukana).
Konfirmaatiot pidetään leirien viimeisenä lauantaina Aholansaaressa. A1-leirin konfirmaatio on klo 11.30 ja A2-leirin klo 14.30, A3-leirin konfirmaatio on klo 11.30 ja A4-leirin klo 14.30. A5-leirin konfirmaatio on klo 11.30.
Rippikoulun seurakuntaantutustumisjakso suoritetaan omassa kotiseurakunnassa, joten tarkkailkaa postianne ja ilmoittautukaa mukaan. Tutustumisjaksot alkavat tämän vuoden kuluessa.

Lisätietoa Herättäjän rippikouluista Aholansaaressa

SYHT- eli seurakuntayhteyskortti (pdf)

Lisätietoa arvopohjastamme

Kuvagalleria ripareilta

Tarkemmat tiedustelut nuorisosihteereiltä.