Rippikoulutiedot kesä 2020 lomakkeet ja kirjeet

Hei Aholansaaren rippikoululainen ja huoltaja!

Moni teistä on jo kysellyt tietoja tulevan kesän rippikouluista. Pyrimme Herättäjä-Yhdistyksen nuorisotyössä ensisijaisesti siihen, että rippikoulut järjestetään leirimuotoisina. Leirikokemus Aholansaaressa on vaalimisen arvoinen asia ja haluamme tarjota saman mahdollisuuden kaikille ikäryhmille niissä puitteissa, miten leirin järjestäminen on mahdollista. Mikäli nuorella on käymättä oman seurakunnan tutustumiskäyntejä, pyydämme häntä osallistumaan kotiseurakunnan tilaisuuksiin virtuaalisesti ja merkitsemään alla olevaan seurakuntayhteyslomakkeeseen tilaisuuden ajankohta ja aihe. 

Herättäjä-Yhdistyksen hallitus on päättänyt tekemämme ehdotuksen mukaisesti siirtää kesäkuun leirien aloittamista Aholansaaressa. Muutokset koskevat kesäkuun leirejä, eli I, II, III ja IV leiriä. V leiri eli 16.-25.7. toteutuu suunnitellusti, ainoastaan huom! Aloituspäivä muuttuu.

Uudet leiriajat ovat:

II- leiri 18.6.-27.6

I leiri 2.7. -11.7.

III leiri 9.7.-18.7.

V leiri 16.7.-25.7.

ja IV leiri 23.7.-1.8.

Leirityöntekijämme ovat teihin yhteydessä ja käyvät läpi leiriajankohtaan ja muuhun liittyviä asioita. Pyytäisin teitä vahvistamaan mahdollisimman pian, sopiiko uusi leiriaika teille. Sen voitte tehdä joko puhelimessa tai laittamalla sähköpostia nuorisosihteeri Tanja Roihalle viimeistään 20.5. Myös leirikohtaiset muutokset tulevat kyseeseen, eli niistä kannattaa olla suoraan minuun yhteydessä. Aholansaari lähettää leirimaksut heti vahvistuksen jälkeen. Leirimaksu on mahdollista maksaa kahdessa osassa, mutta tässä tilanteessa maksu tulee olla suoritettuna ennen leirille tuloa.

Leireillä pyrimme huolehtimaan hygieniasta ja nuorten turvallisuudesta epidemian vaatiman turvallisuussuunnitelman mukaisesti. Leiriolosuhteet kuitenkin tarkoittavat, että ryhmän kesken ollaan kanssakäymisissä. Mikäli leirille osallistuminen arveluttaa, keskustelemme mielellämme kanssanne ja arviomme yhdessä nuoren tilannetta. Jos nuori kuuluu erityiseen riskiryhmään, hänen on mahdollista osallistua myös oman paikallisseurakunnan etärippikouluun. Epidemiatilanteessa on erityisen tärkeää, että leirille voi tulla ainoastaan terveenä. Jos flunssa iskee juuri ennen oman leirin alkamista, olkaa välittömästi yhteydessä Tanjaan, niin katsomme, voisiko nuori osallistua seuraavalle leirille tai tulla mukaan myöhemmin.

Mikäli epidemia yltyy kesän kuluessa ja kokoontumiskieltoja joudutaan kiristämään uudestaan, voimme joutua perumaan leirit lyhyellä varoitusajalla. Seuraamme valtiovallan toimia tilannekohtaisesti. Siinä tapauksessa, että rippileirejä ei voida tänä kesänä järjestää, toivomme, että mahdollisimman moni tämän kesän rippikoululaisista osallistuu syksyllä järjestettäviin etkotapaamiseen Aholansaaressa ja käy rippileirin kesällä 2021.

Joudumme valitettavasti rajaamaan myös konfirmaatioon osallistujien määrää. Konfirmaatiot kuitenkin striimataan eli niitä on mahdollisuus seurata etänä. Ilmoitamme vielä tarkemmin konfirmaatioista. Leirit alkavat torstaisin ja loppuvat lauantaisin, joten konfrimaatio pidetään Aholansaaressa klo. 11.30

Muistakaa täyttää osallistumiskortti ja tuoda se mukaan leirille (lähetin sen edellisen postin mukana). Osallistujakortin voi tulostaa alla olevalta sivustolta.

Käyhän tutustumassa meidän mahtavaan porukkaan eli rippikouluohjaajiin oheisesta linkistä! Tsekkaa samalla muita nuorten tekemiä videoita rippikoulusta, herättäjäjuhlilta ja muusta tärkeästä, eli nuoriyty-toiminnasta!

Kiitos, että olette olleet kärsivällisiä tässä vaihtelevassa tilanteessa, olemme iloisia jokaisesta mukana kulkevasta nuoresta!

Kesää odotellen,

Tanja Roiha, nuorisosihteeri 0401465008, tanja.roiha@h-y,fi

Leirikirje-poikkeusaikana

Kirje leiriläisille 1.

Kirje leiriläisille 2

Kirje leiriläisille 3

Kirje leiriläisille 4

Kirje leiriläisille 5

Rippikoulun osallistujakortti

Seurakuntayhteys_lomake

Seurakuntayhteys_lomake 2 

Rippikoulun HUOLTAJILLE

 

Instagram did not return a 200.

Seuraa!