Nuori Yty-gaala Tampereella 1.11.2019

Pysyykö banjo kourassa? Tykkäätkö tarinoida yleisön edessä? Kenties olet juuri harjoitellut uuden taikatempun?
Älä ihmeessä piilota mahtavia taitojasi! Tuo ne kaikkien iloksi Nuori Yty -gaalaan, eli megalomaaniseen kykyjen iltaan! Ohjelmaa voit esittää yksin tai yhdesä kavereiden kanssa ja se voi sisältää musiikkia, tanssia, mitä vain keksitte!
Gaalatilana toimii Kalevan kirkon nuorisotila Katakombi. (Liisanpuisto 1) Kirkko on helppo löytää, vaikka matkustaisit ensimmäistä kertaa Tampereelle. Juna-asemalta kirkolle kävelee vartissa. Jos satuit käymään vuosi sitten Tampereen Herättäjäjuhlilla nuorten yökahvilassa niin paikka on sinulle jo tuttu.
Illan teemana on uusien kykyjen lisäksi kiittää vapaaehtoisesta aktiivisuudesta. Nuori Yty-viirit jaetaan tänäkin vuona sellaisille henkilöille, jotka ovat antaneet merkittävän panoksen ajastaan, taidoistaan ja persoonastaan Nuori Yty -toiminnan hyväksi.
Illan ohjelma:
17.30 Ovet auki
18.30 Ohjelma alkaa: esityksiä ja viirien jako
21.00 Yöveisuut kirkkosalissa
Tule mukaan, vaikket haluaisi itse esiintyä! Upeat esitykset tarvitsevat arvoisensa yleisön. Tämä on myös mahtava tilaisuus tuoda mukaan kaverisi, joka ei vielä ole päässyt kokemaan Nuori Yty -tapahtumien hohtoa!
Mikäli olet(te) valmiita astumaan lavalle ilmoittautukaa esiintyjäksi allaolevan lomakkeen kautta:
Instagram did not return a 200.

Seuraa!