Lisäpaikkoja Mukkelis-talviriehuntaleirille Aholansaareen 13.-15.3.2020

Aivan törkeen eeppinen Mukkelis on talviriemuun, hauskanpitoon ja yhdessäoloon painottuva, chilli leiri. Kyseessä on siis tapahtuma jota et voi missata!
Alaikäisiltä tarvitaan myös huoltajan allekirjoittama osallistujakortti. Printtaa se ja allekirjoituta huoltajalla hyvissä ajoin niin ei tule säätöä.
Mukaan tarvitset: LÄMMINTÄ VAATETTA (huom. 04 Izmossa mukana olleet, tiedätte mitä odottaa) olosuhteiden mukaan (tsekkaile Nilsiän/Kuopion sääennustetta), eeppistä leirimieltä ja kaiken perusroinan mitä muillekin leireille. Eli omat lakanat, vaihtovaatteet, henk. koht tavarat ja hygieniavälineet, Siionin virret, tarvittaessa särkylääkettä, se osallistujakortti ym.
Saareen kuljetaan kävellen jään yli, joten varaa lämmintä vaatetta ja kelin mukaiset kengät saataville heti bussimatkan jälkeen.
Leirin hinta on 80€ ja bussikyydin 10€ meno-paluu. Ne maksetaan saateen käteisellä tai kortilla, eli varaa rahat mukaan.
Jos et pääsekään leirille, ilmoita siitä meilitse nuoriso@h-y.fi.
Kaikki ineen, oiiiii!
Lisätietoja ohjelmasta Savon, Keski-Suomen, Keski-Pohjanmaan sekä Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueyhteyshenkilöiltä.
Leiristä vastaavat nuorisosihteeri Mika Nuorva sekä Aholansaari.
Huom! Leiri on jo täynnä. Alla oleva kaavake on vain järjestävien ayh:n ilmoittautumista varten. Leiriläisiä emme pysty valitettavasti enää enempää ottamaan.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Instagram did not return a 200.

Seuraa!