Kätsy eli isoskoulutuksen 3. vaihe etätehtävinä

Koira ja ihmisen käsi

Töttöröö, tuleva isonen!

Näillä mennään nyt. Yhteen emme pääse kokoontumaan, mutta isoskoulutus pyörii ja etenee silti! Ja vaikka kesän leirien toteutumisesta ei olekaan vielä tietoa, perustamme ripariryhmät ainakin verkkoon kevään mittaan jossakin muodossa. Eli älä huoli, sinua tullaan tarvitsemaan!

Voit suorittaa isoskoulutuksen loppuun tekemällä alla olevat tehtävät. Koska koulu teettää kaikilla nyt paljon etätehtäviä, jatkamme näiden palautusaikaa ja isoshakua maanantaihin 20.4. saakka. Eli kun valitsemme isosia, tsekkaamme että tehtävät on palautettu ja tehty.

Ohjeet tehtävien tekemiseen ja palauttamiseen löytyy tiedostoista. Palauta ne joko copypastettamalla suoraan sähköpostin viestikenttään, tai esim. doc(x) tai pdf -liitetiedostona. Älä käytä Google docs -tms. linkkejä, koska niiden lukuoikeudet ovat usein puutteelliset ja teettävät paljon lisätyötä.

Mahtavaa että olet mukana, ja kysy meiltä jos on kysyttävää! 🙂 Huom! Su 5.4. klo 16 käydään näitä tehtäviä läpi nuoriyty_toiminta -Instalivessä!

t. Etä-Kätsyn vetäjät Mika, Tanja ja Salla (p. +358 50 5114506)

TEHTÄVÄT:

Hyvä iltaohjelma

Sketsit riparilla (tehtävän palautus osoitteeseen tanja.roiha@h-y.fi) TEHTÄVÄ: Etsi you tubesta tai muualta (tai tee itse oma sketsi) jokin sketsi josta pidät ja pohdi lyhyesti, miksi se toimii tai on hauska. Voit laittaa lyhyen perustelun ja linkin videoon Tanjalle tanja.roiha(ät)h-y.fi

Isosen rooli

Raamistehtävä

Ongelmatilanteita isoselle

Yksityisyyden suoja leirillä (lue läpi, ei sisällä muuta tehtävää)

Vastaukset ja koosteet:

KÄTSKY ISOSKOULUTUS sketsit

RAAMISTEHTÄVÄ