Isosvalinnat kesän 2023 leireille

Hei tulevan kesän Isonen! Aivan mahtavaa, että saimme juuri sinut leirille <3

Kun näet nimesi listalla, käyhän ilmoittautumassa viimeistelyleirille joka pidetään Aholansaaressa pe-su 19.-21.5.2023. Ilmoittautuminen löytyy osoitteesta www.nuoriyty.fi

Ja sitten valintoihin..
Meillä oli tänäkin vuonna erityisen positiivinen ongelma, eli isosia haki leireille niin paljon, ettemme saaneet yhtään viime kesän leiriläisiä mahtumaan mukaan leireille. Myös yli-isosten valinnassa jouduimme karsimaan ja arpomaan paikkoja. Tämä on ymmärrettävä pettymys, mutta  mikäli paikkoja peruuntuu, olemme yhteydessä. Aivan kaikkia emme myöskään saaneet sijoitettua ensisijaisen leiritoiveen mukaan, joten mikäli nämä valinnat eivät sovi sinulle aikataulullisesti, ole pikaisesti yhteydessä Raisaan. Muutoksia ei voi tehdä ominpäin, ja ne menevät ainoastaan Raisan kautta!
HUOM! Lisäksi mikäli nimeäsi ei ole valinnoissa ja olit hakenut isoseksi ja sinulle kuuluisi toisen vuoden isosena leiripaikka, ole yhteydessä! Ilmoittautumiset eivät aina tallennu lomakkeille, tai sitten nimesi puuttumiselle on muita syitä, joista on hyvä keskustella puhelimitse.

Varautukaa kaikki jo etukäteen siihen, ettei leiri mene tänä vuonna samalla tavalla, kuin omalla leirilläsi tai aikaisempina vuosina, vaan jokainen leiri on aina omanlaisensa ja ainutlaatuinen.

Mikäli sinulle tulee esteitä, tai sairastut ennen leirin alkua, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen raisa.jarkkola@h-y.fi tai olemaan yhteydessä Raisaan puhelimitse 040 674 9815. Isosille kustannetaan leirien ajalta täysihoito, sekä matkakustannukset julkisten kulkuneuvojen mukaan. Tarkemmat ohjeet saat ennen riparia oman leirisi vetäjiltä.

Telttisvalinnoista ilmoitetaan vielä myöhemmin valituille.

Terveisin Raisa ja Tanja

Katso valinnat täältä:

Isoset ja yli-isoset2023