Isosvalinnat kesän 2022 leireille

Hei tulevan kesän Isonen! Aivan mahtavaa, että saimme juuri sinut leirille<3

Kun näet nimesi listalla, tarkistathan, että olet ilmoittautunut riparin viimeistelyleirille joka on samalla Kätsy-isoskoulutus Aholansaaressa pe-su 20.-22.5.2022. Ilmoittautuminen löytyy täältä nuoriytyn sivustolta kohdasta ”Toiminta.”

Ja sitten valintoihin..
Meillä oli tänäkin vuonna positiivinen ongelma, eli isosia haki leireille niin paljon, ettemme saaneet viime kesän leiriläisiä mahtumaan mukaan leireille. Tämä on ymmärrettävä pettymys, mutta suureksi yllätykseksi (ja iloksi) kahden vuoden takaisia isosia olikin hakenut sen verran paljon, että heillä oli etusija. Mikäli paikkoja peruuntuu, olemme yhteydessä teihin ensimmäisen vuoden isosiin. Aivan kaikkia emme myöskään saaneet sijoitettua ensisijaisen leiritoiveen mukaan, joten mikäli nämä valinnat eivät sovi sinulle aikataulullisesti, ole pikaisesti yhteydessä Tanjaan. Muutoksia ei voi tehdä ominpäin, ja ne menevät ainoastaan Tanjan kautta!
HUOM! Lisäksi mikäli nimeäsi ei ole valinnoissa ja olit hakenut isoseksi ja sinulle kuuluisi toisen vuoden isosena leiripaikka, ole yhteydessä! Ilmoittautumiset eivät aina tallennu lomakkeille tai nimesi puuttumiselle on muita syitä, joista on hyvä keskustella puhelimitse.

Varautukaa kaikki jo etukäteen siihen, ettei leiri mene tänä vuonna samalla tavalla, kuin omalla leirilläsi tai aikaisempina vuosina, vaan jokainen leiri on aina omanlaisensa ja ainutlaatuinen.

Mikäli sinulle tulee esteitä, tai sairastut ennen leirin alkua, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen nuoriso@h-y.fi tai olemaan yhteydessä Tanjaan puhelimitse. Isosille kustannetaan leirien ajalta täysihoito, sekä matkakustannukset julkisten kulkuneuvojen mukaan. Tarkemmat ohjeet saat ennen riparia oman leirisi vetäjiltä.

Instagram has returned invalid data.

Seuraa!