Isoskoulutus Izmo 9.-11.2. info

Juhuu! Isoskoulutuksen II-vaihe eli Izmo-leiri pidetään Aholansaaressa 9.-11.2. 2018. Aiheina on nuorten ihmissuhdetaidot ja ryhmän johtaminen leirillä, sekä tietenkin pulkkamäki ynnä muu tärkeä mutta hauska toiminta. Kevätkin tässä jo etenee, niin juttelemme myös lähenevään isoshakuun liittyvistä asioista.
No niin, lue ensin tämä info huolella, ja ilmoittaudu sitten alla olevalla lomakkeella viimeistään PE 2.2.!
Leirin hinta on 70€ sisältäen täysihoidon, ja se maksetaan Aholansaareen käteisellä tai kortilla. Bussikyydit maksavat 10€/meno-paluu, ja siihen käy vain käteinen.
Alaikäisiltä osallistujilta tarvitaan osallistumiseen huoltajan allekirjoittama lupalappu, jonka voi tulostaa TÄSTÄ
Yhteiskyyti: Siilinjärven rautatieasemalta lähtee yhteiskyyti  bussilla Aholansaareen PE 9.2. klo 19.00 (juna Oulusta 16.48, Helsingistä 18.56). Odottelemme jos juna myöhästyy. Paluukyyti sunnuntaina Aholansaaresta Siilinjärven asemalle lähtee klo 12, asemalla olemme n. 12.45. (juna Ouluun 13.04, Helsinkiin 13.48)
Tsekkaa sinulle sopivat junien aikataulut osoitteesta www.vr.fi. Onnibussistakin voi olla apua joistakin suunnista. Sopikaa vaikka kavereiden kesken tapaamisia asemille, onhan porukassa mukavampi matkustaa!
Bussi ei aja saareen asti, vaan jättää porukan jäätien päähän golfkentän rantaan, josta kävellään jäätietä saareen n. vartin kävely, ja samoin paluumatkalla. Varaa vaatetusta sen mukaisesti, jäällä voi tuulla kylmästi tai olla sohjoa. Tavaroille on järjestetty kuljetus, joten laukkuja ei kuitenkaan tarvitse raahata.
Varustus: Lupalappu tulostettuna ja huoltajan allekirjoittamana, Raamattu, Siionin virret, muistiinpanovälineet, yöpymisvarustus (omat lakanat), saunomisvarustus, henk. koht tavarat kuten lääkkeet ym., lämmintä ulkoiluvaatetta, ja sellaiset sukat ja kengät ettei ne nilkat vilku siellä pihalla kun sit se nivelkipujen takia lääkärissä ravaaminen kolmenkymmenenkin vuoden päästä on aika hiton kurjaa. Saaressa Savon sydämessä on nyt kunnon talvi, vaikka Etelä-Suomessa ei olisikaan!
Leirillä työntekijöinä ovat nuorisosihteerit sekä viime kesiltä tuttuja riparivetäjiä.
Leirin yhteystiedot:
Herättäjä-Yhdistyksen nuorisosihteerit
Aholansaari
Tervetuloo mukaan!