Isoskoulutusleiri IZMO 31.1.-2.2.2020

Tadaa! Isoskoulutuksen II-vaihe eli Izmo-leiri pidetään Aholansaaressa 31.1.-2.2. 2020. Aiheina on nuorten ihmissuhdetaidot ja ryhmän johtaminen leirillä, sekä tietenkin pulkkamäki ynnä muu tärkeä mutta hauska toiminta. Juttelemme myös jo lähenevään isoshakuun liittyvistä asioista. Leiri on tarkoitettu 2019-2020 isoskoulutuslaisille, sekä niille joilta viime vuonna on jäänyt II-vaihe väliin. Mukana on myös pohjoisten alueiden nuorten alueyhteyshenkilöitä suunnittelemassa Mukkelis-talvileiriä.
No niin, lue ensin tämä info huolella, ja ilmoittaudu sitten alla olevalla lomakkeella  To 23.1. mennessä.
Leirin hinta on 80€ sisältäen täysihoidon, ja se maksetaan Aholansaareen käteisellä tai kortilla. Bussikyydit maksavat 10€/meno-paluu, ja sen voi maksaa nykyään myös saaren toimistoon (eli kortillakin).
Alaikäisiltä osallistujilta tarvitaan osallistumiseen huoltajan allekirjoittama osallistujakortti, jonka voi tulostaa TÄSTÄ
Yhteiskyyti: Siilinjärven rautatieasemalta lähtee yhteiskyyti  bussilla Aholansaareen PE 31.1. klo 19.00 (juna Oulusta 16.44, Helsingistä 18.56). Odottelemme jos juna myöhästyy. Paluukyyti sunnuntaina Aholansaaresta Siilinjärven asemalle lähtee klo 12, asemalla olemme n. 12.45. (juna Ouluun 12.58, Helsinkiin 13.47). Omilla kyydeillä saapuvat voivat tulla saareen perjantaina n. klo 19-20. Sunnuntaina hakemisen voi sopia n. klo 11.30.
Tsekkaa sinulle sopivat junien aikataulut osoitteesta www.vr.fi. Onnibussistakin voi olla apua joistakin suunnista. Sopikaa vaikka kavereiden kesken tapaamisia asemille, onhan porukassa mukavampi matkustaa ja odotella jatkoyhteyksiä!
Bussi ei aja saareen asti, vaan jättää porukan jäätien päähän golfkentän rantaan, josta kävellään jäätietä saareen n. vartin kävely ja samoin paluumatkalla. Varaa vaatetusta sen mukaisesti, jäällä voi tuulla kylmästi tai olla sohjoa. Tavaroille on järjestetty kuljetus, joten laukkuja ei kuitenkaan tarvitse raahata.
Varustus:
– Osallistujakortti tulostettuna ja huoltajan allekirjoittamana
– Leirimaksu käteisellä tai kortilla
– Bussimaksu käteisellä tai kortilla
– Raamattu
– Siionin virret
– Muistiinpanovälineet
– Yöpymisvarustus (omat lakanat)
– Saunomisvarustus,
– Henk. koht tavarat kuten lääkkeet. Huom! Myös särkylääkettä, mikäli uskot sitä tarvitsevasi.
– Lämmintä ulkoiluvaatetta, ja sellaiset sukat ja kengät ettei ne nilkat vilku siellä pihalla! Saaressa Savon sydämessä on nyt kunnon talvi, vaikka Etelä-Suomessa ei olisikaan.
Leirillä työntekijöinä ovat nuorisosihteerit Mika ja Tanja sekä viime kesiltä tuttuja riparivetäjiä.
Leirin yhteystiedot:
Herättäjä-Yhdistyksen nuorisosihteerit
Aholansaari
Tervetuloa mukaan!