Isoshaku kesän ripareille on 9.3.-16.4. 2018.

Isoshaku kesän 2018 leireille on avoinna 9.3.-16.4. 2018. Hakukaavakkee avautuu tälle sivulle.
Isoseksi voivat hakea kaikki Herättäjä-Yhdistyksen isoskoulutuksen käyneet. Koulutus on suoritettu, kun leireistä on käytynä SEM1  (seuraseminaari), Izmo (ihmissuhdetaitojen viikonloppu), sekä Kätsy (käytännön taitojen viikonloppu). Kätsyä ei ole pakko käydä, jos on suorittanut seurakunnan isoskoulutuksen.
Sem1:stä tai Izmosta jomman kumman voi suorittaa korvaustehtävillä, mutta ei molempia.  Korvaustehtävät voi tehdä näiden sivujen kautta maaliskuun aikana.
Hakukaavakkeeseen merkitään 1. 2. ja 3. toiveet siitä mille leirille haluaisi isoseksi. Jos haet kesätöitä etkä vielä tiedä saatko, hae myös isospaikkaa ja peru se sitten jos saat töitä, eli mahdollisten töiden vuoksi ei kannata jättää hakematta.
Isosvalinnoista ilmoitetaan näillä sivuilla sekä Nuori Yty -somekanavilla viikon 16 loppuun mennessä.
Jokaiselle rippileirille valitaan 4-6 isosta ja 2-3 yli-isosta. Yli-isoseksi voivat hakea kaikki jotka ovat jo kerran olleet jollakin Aholansaaren leirillä isosena.
Ripareiden isosvalinnoissa etusijalla ovat ne vuonna 2016 oman rippikoulunsa käyneet, jotka eivät vielä viime vuonna päässeet isosiksi. Loput isospaikat jaetaan arpomalla, eli myös 2017 riparin ja sen jälkeen isoskoulutuksen käyneiden kannattaa hakea!!
Vuoden 2018 leirit  ja ajankohdat ja vastaavat työntekijät ovat:
Aholansaari 1 4.-16.6.                  past. Suvi Korhonen, Katariina Airas
Aholansaari 2 4.-16.6.                  Antti Rintala, past. Raisa Jarkkolan äitiysloman sijainen
Aholansaari 3 18.-30.6.               past. Urpo Karjalainen, Salla Ranta
Aholansaari 4 18.-30.6.               past. Simo Korkalainen, Mika Nuorva
Aholansaari 5 16.-28.7.*             past. Leena Väyrynen-Si, Aino Malmi
*Leiri 5 on musiikkipainotteinen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vasta-alkajista jo pitkälle ehtineisiin musiikin harrastajiin. Leirillä soitetaan ja lauletaan päivittäin. Soitto- tai laulutaito on eduksi, mutta kiinnostuskin musiikkiin riittää.
Isoset ja vetäjät kokoontuvat Aholansaareen jo sunnuntai-iltana eli leiriä edeltävänä päivänä.
Isosena toimimisesta saa pyydettäessä todistuksen, joka voi olla hyvinkin arvostettu vaikkapa kesätöitä tai opiskelupaikkaa hakiessa.