Isoshaku kesän 2020 leireille auki 9.3.-7.4.

Isoshaku kesän 2020 leireille on avoinna 9.3.-7.4. 2020. Lue alla oleva info huolellisesti ennen kuin täytät lomakkeen sivun alalaidasta. Lomake ei ole näkyvissä ennen kuin haku aukeaa.
Isoseksi voivat hakea kaikki Herättäjä-Yhdistyksen (Nuori Yty) isoskoulutuksen käyneet. Koulutus on suoritettu, kun leireistä on suoritettuna SEM1  (seuraseminaari), Izmo (ihmissuhdetaitojen viikonloppu), sekä Kätsy (käytännön taitojen viikonloppu). Kätsyä ei ole pakko käydä, jos on suorittanut seurakunnan isoskoulutuksen, mutta erittäin suositeltava se on!
Sem1:stä tai Izmosta jomman kumman voi suorittaa korvaustehtävillä, mutta ei molempia.  Korvaustehtävät voi tehdä näiden sivujen kautta mielellään ennen Kätsyä, mutta viimeistään 8.4. mennessä.
Hakukaavakkeeseen merkitään 1. 2. ja 3. toiveet siitä mille leirille haluaisi isoseksi. Jos haet kesätöitä etkä vielä tiedä saatko, hae myös isospaikkaa ja peru se sitten jos saat töitä, eli mahdollisten töiden vuoksi ei kannata jättää hakematta.
Jokaiselle rippileirille valitaan 4-6 isosta ja 2-3 yli-isosta. Yli-isoseksi voivat hakea kaikki jotka ovat jo kerran olleet jollakin Aholansaaren leirillä isosena. Toisenkin kerran voi yli-isoseksi hakea, mutta ensikertalaiset ovat etusijalla.
Ripareiden isosvalinnoissa etusijalla ovat ne vuonna 2018 oman rippikoulunsa käyneet, jotka eivät vielä viime vuonna päässeet isosiksi. Loput isospaikat jaetaan arpomalla, eli myös 2019 riparin ja sen jälkeen isoskoulutuksen käyneiden kannattaa hakea!!
Telttikselle hakeville katsotaan eduksi aiempi leirikokemus sekä ikä. Täysi-ikäiset hakijat ovat etusijalla, mutta kyllä sieltä nuoremmillekin yleensä paikkoja on löytynyt!

 

Vuoden 2020 leirit, ajankohdat ja vastaavat työntekijät:
Ahis 1 3.-13.6.2020 Tanja Roiha ja Mika Nuorva
Ahis 2 3.-13.6.2020 Katariina Airas ja Jaana Rantala
Ahis 3 17.-27.6.2020 Ulla Mitrunen ja Urpo Karjalainen
Ahis 4 17.-27.6.2020 Leena Väyrynen-Si ja Salla Ranta
Ahis 5 15.-25.7.2020* Tanja Roiha ja Anu Rask
Telttis 22.-25.6.2020 Jemina Jaskari ja Alma-Ruut Karjalainen

 

*Leiri 5 on musiikkipainotteinen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vasta-alkajista jo pitkälle ehtineisiin musiikin harrastajiin. Leirillä soitetaan ja lauletaan päivittäin. Soitto- tai laulutaito on eduksi, mutta kiinnostuskin musiikkiin riittää.
Isoset ja vetäjät kokoontuvat Aholansaareen jo tiistai-iltana eli leiriä edeltävänä päivänä.
Isosena toimimisesta saa pyydettäessä todistuksen, joka voi olla hyvinkin arvostettu vaikkapa kesätöitä tai opiskelupaikkaa hakiessa.
Isosvalinnoista ilmoitetaan 17.4. mennessä näillä sivuilla ja Nuori Yty -somessa.

Isoshaku 2020

    Yli-isoseksi voi siis hakea vasta sitten kun on ollut kerran jo isosena.
  • *Se millä riparilla on itse aikanaan ollut ei ole peruste. Keksi joku parempi.