Isoshaku kesän 2017 leireille avoinna

Isoshaku kesän 2017 leireille on avoinna 13.3.-9.4. Hakukaavakkeeseen pääset tästä.
Isoseksi voivat hakea kaikki Herättäjä-Yhdistyksen isoskoulutuksen käyneet. Koulutus on suoritettu, kun leireistä on käytynä SEM1  (seuraseminaari), Izmo (ihmissuhdetaitojen viikonloppu), sekä Kätsy (käytännön taitojen viikonloppu). Kätsyä ei ole pakko käydä, jos on suorittanut seurakunnan isoskoulutuksen.
Sem1:stä tai Izmosta jomman kumman voi suorittaa korvaustehtävillä, mutta ei molempia.  Korvaustehtävät voi tehdä näiden sivujen kautta maaliskuun aikana.
Isosvalinnoista ilmoitetaan näillä sivuilla sekä Nuori Yty -somekanavilla pääsiäiseen mennessä.
Jokaiselle rippileirille valitaan 4-6 isosta ja 2-3 yli-isosta. Yli-isoseksi voivat hakea kaikki jotka ovat jo kerran olleet jollakin Aholansaaren leirillä isosena.
Telttikselle valitaan 15-20 isosta, ja valintakriteereissä painotetaan Telttis-kokemusta (leiriläisenä tai isosena), sekä täysi-ikäisyyttä. Telttikselle voit hakea tällä lomakkeella.
Ripareiden isosvalinnoissa etusijalla ovat ne vuonna 2015 oman rippikoulunsa käyneet, jotka eivät vielä viime vuonna päässeet isosiksi. Loput isospaikat jaetaan arpomalla.
Vuoden 2017 leirit  ja ajankohdat ovat:
AHOLANSAARI 1 5.-17.6.
AHOLANSAARI 2 5.-17.6.
AHOLANSAARI 3 19.6.-1.7.
AHOLANSAARI 4 19.6.-1.7.
AHOLANSAARI 5 17.-29.7.
TELTTIS 27.-30.6.
Isoset ja vetäjät kokoontuvat Aholansaareen jo sunnuntai-iltana eli leiriä edeltävänä päivänä.
Isosena toimimisesta saa pyydettäessä todistuksen, joka voi olla hyvinkin arvostettu vaikkapa kesätöitä tai opiskelupaikkaa hakiessa.