Ilmoittautuminen kätsyyn ja valmisteluleirille (kesän 2022 isosille) 20.-22.5.

Tervetuloa Kätsyleirille eli käytännöllisten taitojen leirille ja kesän 2022 valmisteluleirille 20.-22.5.2022 Aholansaareen! Tämä leiri on tarkoitettu erityisesti 05:lle eli isosille, joilla on vielä Kätsy-leiri käymättä edellisen vuoden isoskoulutuksesta.
Leirin teemana on isosten käytännön taidot leiriolosuhteissa. Vedämme leikkejä ja sketsejä ja harjoittelemme leirin vetämistä käytännössä ja kaikkea muuta mukavaa 🙂
Kätsy on vapaaehtoinen niille jotka ovat oman seurakuntansa isoskoulutuksessa, mutta hekin ovat lerille todellakin tervetulleita! Huom! ´05 joka  olet hakeutumassa kesällä 2022 isoseksi, niin sinun tulisi osallistua joko tähän leiriin, tai mikäli olet aikataulullisesti estynyt, ole yhteydessä Tanjaan (neuvon sinua osallistumaan huhtikuussa pidettävään kätsyyn wanhassa karhumäessä tai osoittamaan, että olet käynyt seurakunnan isoskoulutuksen).
Leirin hinta on 80€ sisältäen täysihoidon. Lisäksi varaaa itsellesi 10 euron bussimaksu, joka maksetaan käteisellä.
Leirille tultaessa pitää olla mukana tulostettu, täytetty ja huoltajan allekirjoittama osallistujakortti. Sen voit tulostaa tästä.
KYYDITYS: Siilinjärven rautatieasemalta lähtee bussi PE 20.5. klo 19.00, hinta 10€ meno-paluu, kerätään Aholansaaressa. Paluukyyti sunnuntaina lähtee klo 12.00, Siilinjärven asemalla olemme n. klo 12.40

Ota mukaan:

OSALLISTUJAKORTTI,
 bussimaksu 10e käteisenä
Raamattu
Siionin virret
muistiinpanovälineet
aluslakana, pussilakana, tyynyliina
pyyhe ja muut saunomiskamppeet/peseytymisvälineet
mukavia vaatteita sisällä ja ulkona touhuamiseen
henkilökohtaiset lääkkeet + särkylääkkeet, jos tarvitset
Leirin yhteystiedot: Nuorisosihteeri Tanja Roiha 0401465008 ja Aholansaari aholansaari@aholansaari.fi

Ilmoittaudu tästä: