Ilmoittautuminen Nivalan Herättäjäjuhlien nuorisomajoitukseen avoinna

Ilmoittaudu nuorten majoitukseen alla olevalla lomakkeella. Tulosta samalla tästä linkistä löytyvä nuorisomajoituksen osallistujakortti ja täytä se yhdessä huoltajiesi kanssa.  Huoltajan allekirjoittama osallistujakortti on pakollinen nuorisomajoitukseen osallistuville! Osallistujakortti annetaan koululle majoitukseen ilmoittautuessa. Täysi-ikäiset voivat allekirjoittaa osallistujakortin itse, mutta heiltäkin kortti tarvitaan. 
Nuorten majoitustilat sijaitsevat Lukiolla, os. Peltotie 2. Talkoolaisnuorille majoitus on ilmainen, muille nuorille majoituksen hinta on 10 €/2 yötä (maksu majoitusvalvojille koululla) Hinta sisältää patjan, suihkun sekä WC:n käyttömahdollisuuden. Tilat avataan torstaina 4.7. klo 14 ja suljetaan sunnuntaina 7.7. klo 17. Ovet ovat auki juhlien aikana 24h.
Majoittujat sitoutuvat noudattamaan annettuja sääntöjä ja yöaikaan hiljaisuutta. Koululla liikuttaessa pitää olla majoitusranneke näkyvissä. Majoitustiloihin ei saa päästää ulkopuolisia. Koulun aulassa on päivystyspiste, johon voit ilmoittautua käytyäsi ensin hakemassa talkoolaiskortin nuorisotyön kojulta. Jos saavut illemmalla kun koju on jo kiinni, voit mennä ilmoittautumaan suoraan koululle.
Kaikenlainen päihteiden käyttö juhlien aikana ja majoituksessa on kielletty. Päihteettömyyttä valvotaan puhalluskokein. Puhalluksesta kieltäytyminen johtaa majoituspaikan menetykseen. Alaikäisten päiteidenkäyttö on lastensuojeluasia, ja tarvittaessa asia siirtyy jatkokäsittelyyn viranomaisille.
Tarkemmat ohjeet nuorisomajoituksesta löydät täältä:

OHJE MAJOITTUJALLE Nivala

Toimi näin:
  1. Tulosta nuorisomajoituksen osallistujakortti tästä:Lupa_alaikaisen_nuorisomajoitukseen_Nivala
  2. Täytä osallistujakortti yhdessä huoltajan kanssa ja ota mukaan juhlille. Täytetty osallistujakortti on edellytys nuorisomajoitukseen osallistumiselle!
  3. Varaa paikkasi ja ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella: