Ahis 6/2024 ilmoittautuminen

Ahis 6 17.-27.7.2024

Tämän lomakkeen tietoja käytetään rippikouluun liittyviin tiedotus- ja laskutusasioihin. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.
  • Henkilötunnusta tarvitaan, kaste- ja kotiseurakuntatietosi varmentamiseksi. Sitä tarvitaan myös konfirmaatiotietojen tallentamiseen (esimerkiksi kirkollista vihkimistä varten). Tarkistathan, että merkitset henkilötunnuksesi oikein ja kokonaan!
  • Aholansaaressa majoitutaan yksinkertaisissa olosuhteissa. Majoitustilat vaihtelevat 2-3 hengen huoneista (omalla vessalla ja suihkulla) 4 henkilön huoneisiin, joissa käytetään yhteisvessoja ja -suihkuja.
  • Nuori Yty-lehden vuosikerta sisältyy leirimaksuun. Tilaus päättyy automaattisesti rippikouluvuoden jälkeen, ellet ilmoita erikseen jatkavasi lehden tilausta.
  • Nuorisojäsen (alle 24v) on oikeutettu alennuksiin Aholansaaressa: -20% majoituksesta -20% Aholansaari-paidoista ja -huppareista -20% kioskituotteista Mukkelis- ja Saari-leireillä. Herättäjä-Yhdistyksen nuorisojäsenyys on rippikouluvuoden ajan ilmainen, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi 10€/vuosi.